Haapamäki: ”Armoa ei anneta kenellekään”

Nähdäänkö Henkka huomenna palkintopallilla?

Rallicrossin SM-sarjassa käsillä ovat ratkaisun hetket. Kauden viimeinen osakilpailu ajetaan huomenna lauantaina Kouvolassa. SRC-luokassa taistelu kirkkaimmasta mitalista on kova, sillä kärkimies Joni-Pekka Rajalaa ja toisena olevaa Henri Haapamäkeä erottaa vain kaksi pistettä.

”Kaikki on valmiina. Autoa on parannettu ja testattu kahtena päivänä. Uskon, että se on nyt entistä nopeampi”, toteaa matkalta Kouvolaan tavoitettu Haapamäki.

Mies kertoo valmistautuneensa päätöskisaan niin huolellisesti kuin mahdollista.

”Kaikki voitava on tehty, sen takia ei ainakaan tarvitse jossitella kisan jälkeen.”

Kouvolan rata on Haapamäen mieleen. Hitaampana ja teknisempänä mies uskoo radan soveltuvan itselleen mainiosti. Taktiikka huomiseen kisaan on sekin jo selvillä:

”Kärkeen ja karkuun! Toki järki pidetään mukana ja koko ajan lasketaan pisteitä, että yhtää turhaa riskiä ei oteta. Armoa ei anneta kenellekään.”

Haapamäen fanit ovat kulkeneet kauden aikana kisoissa fanibussilla.

”Nyt suurin osa vakioporukasta on ottanut härkää sarvista ja saapuu Kouvolaan jo tänään, mikä on erittäin hienoa. Uskon, että oranssia väriä on katsomossa taas paljon.”

Haapamäen oman laskukaavan mukaan Kouvolan osakilpailu on hänen.

”Ollaan tällä kaudella voitettu joka toinen kisa Rajalan voittaessa joka toisen. Näin ollen Kouvolassa on meidän vuoro”, mies uhoaa.

Katso alta finaalitunnelmaan virittävä video: