VaLePa kukisti Lakkapään

Sastamalassa Vammalan Lentopallo isännöi Team Lakkapäätä sunnuntai-iltana. Rovaniemeläiset joutuivat kotimatkalle vähin viemisin, kun pukkipaidat kaatoivat vierasjoukkueen 3-0.

Lakkapää aloitti hyvin ja johti ensimmäistä erää vielä tilanteessa 21-18. VaLePa vei torjunnoilla tasoihin. Lopulta erä päättyi 28-26. Toisen erän ratkaiseva etu kotijoukkueelle tuli alussa Mikko Eskon ja Jacob Guymerin pahoilla syötöillä. Erä VaLePalle 25-16. Kolmanteen Lakkapää lähti tehokkaasti. Ryhdistäytynyt VaLePa kuitenkin karkasi, kun Erik Sundberg sai syöttönsä kulkemaan. Pukkipaidat taputtelivat erän lukemiin 25-20.

”Viimeksi, kun Lakkapää kävi kylässä, niin hävittiin. Muistuttelin pojille, että on velanmaksun aika. Meidän torjunta-puolustus-pelillä saatiin riisuttua kaveri aseista”, sanoi VaLePan päävalmentaja Sami Kurttila.

”Pariin ekaan peliin tuli sählättyä, mutta nyt oli rennonoloista peliä”, totesi Markus Kaurto. Hänet palkittiin VaLePan parhaana pelaajana.

Mestaruusliigassa VaLePa kohtaa seuraavaksi kotona Hurrikaanin sunnuntaina 8. lokakuuta.