Sastamalan Citymarket ehdolla Vuoden Leipäkaupaksi

Suomen Leipuriliitto järjestää Vuoden Leipäkauppa -kilpailun. Alueelliset ehdokkaat julkistettiin Maailman Leipäpäivän kunniaksi maanantaina.

Yksi ehdokkaista on K-Citymarket Sastamala. Hypermarkettien ja tavaratalojen sarjassa titteliä tavoittelee kolmetoista kauppaa. Leipuriliiton alueyhdistykset ovat valinneet ehdokkaat.

Vuoden Leipäkaupan valinnassa olennaisia kriteereitä ovat valikoiman monipuolisuus ja tuoreus sekä paikallisten, alueellisten ja valtakunnallisten leipomotuotteiden saatavuus. Edellä mainitun lisäksi tärkeää on, että tuotteet on valmistettu Suomessa. Myös sesongit ja erityisruokavaliot tulisi huomioida leipäosastolla. Lisäksi kiinnitetään huomiota leipäosaston yleisvaikutelmaan, siisteyteen ja järjestykseen, tuotteiden esillepanoon, osaston omaleimaisuuteen sekä henkilöstön asiantuntemukseen ja palvelualttiuteen.

Esiraati käy läpi ehdokkaiden perustelut sekä kuluttajien kommentit ja valitsee niiden mukaisesti 3-5 finalistia. Suomen Leipuriliiton valitsijaraati vierailee finalistimyymälöissä ennalta ilmoittamattomana aikana ja valitsee niiden joukosta voittajan.

Vuoden Leipäkauppa 2018 palkitaan helmikuussa. Kilpailu järjestetään 22 kerran.

Kuluttajat voivat äänestää 17.-30. lokakuuta välisenä aikana suosikkiaan osoitteessa www.facebook.com/VuodenLeipakauppa.

Poimintoja