Pajuranta osaksi AKK Driver Academyn valmennustiimiä

Juuso-Matti Pajuranta. Kuva: Alueviestin arkisto.

Juuso-Matti Pajuranta vaihtaa valmennettavan roolin valmentajaksi ja liittyy tänä syksynä osaksi AKK Driver Academyn valmennustiimiä. Jatkossa mies vastaa omalta osaltaan tiedon ja taidon siirtämisestä seuraaville kuljettajasukupolville.

”Tämä on hieno juttu itselle, että pääsee auttamaan myös nuoria kuljettajalupauksia. Valmennustoiminnassa mukana oleminen tukee omaa ajouraa, joka on edelleen käynnissä. Tavoitteet ensi kautta ajatellen on jo asetettu korkealle”, sastamalalainen toteaa.

AKK Driver Academyn valmennustoiminnasta vastaava Tuomo Nikkola on hyvin tyytyväinen uudesta valmentajasta.

”Todella hienoa saada Juuso-Matti mukaan valmennustiimiin tuomaan omakohtaista kokemusta ja näkemystä tämän päivän rata-autoilusta. Hänellä on myös hyvin tuoreessa muistissa miltä treenaaminen ja muut valmennuksessa esiin tulevat aiheet tuntuvat urheilijan näkökantilta katsottuna.”

Pajuranta aloitti autourheilu-uransa kartingin parissa ja voitti siinä Suomen mestaruudet KF1-luokassa 2010 ja KF2-luokassa 2011. Tällä kaudella hän ajoi Italiassa Fiat Abarth -merkkiluokassa sijoittuen sarjassa toiseksi sekä ADAC TCR-luokan kisoja Saksassa ja Itävallassa. Meriittilistalta löytyy myös sekä Euroopan että Italian mestaruus Abarth-luokasta kaudelta 2014.

AKK Driver Academy ratavalmennusohjelman pitkäaikainen valmentaja Henri Niskanen sekä valmentaja Teemu Nyman jäävät toiminnasta pois keskittyen täysin työelämän haasteisiin.

Kommentointi ei ole käytössä.