Vammalan ja Raivion K-marketit Häijään kauppiaille

Jari ja Katriina Hotanen
Jari ja Katriina Hotanen.

Sastamalassa K-Market Häijään kauppiaat Jari ja Katriina Hotanen ottavat vastuulleen myös Vammalan ja Raivion K-Marketit. Muutos tapahtuu tammikuun puoliväliin mennessä.

”Panostamme uusissa kaupoissamme erityisesti nopeuteen ja helppouteen. Lisäksi haluamme pikaisesti keskusteluyhteyteen asiakkaiden kanssa, jotta pääsemme muokkaamaan tuotevalikoimaa asiakkaiden mieleiseksi”, kauppias Jari Hotanen sanoo.

Hotaset vahvistavat K-Market Vammalan palveluvalikoimaa vielä tämän vuoden aikana salaattibaarilla. Molemmista kaupoista löytyvät myös Matkahuollon pakettipalvelu, Veikkauksen pelit ja käteisnostopalvelu. K-Market Vammalaan on ensi vuoden loppupuolelle suunnitteilla täysimittainen remontti.

Jari ja Katriina Hotanen ovat toimineet K-Market Häijään kauppiaina vuodesta 2008. Jo sitä ennen he ovat olleet K-ryhmän palveluksessa eri tehtävissä kahdenkymmenen vuoden ajan.

”Meillä on siis K-Market Häijäässä kymmenvuotisjuhlat tulossa. Yrittäjyys on sydäntä lähellä ja kauppiaana saa tehdä asioita omalla tavallaan”, Jari sanoo.

K-Market Vammala on entinen Valintatalo ja K-Market Raivio entinen Siwa. Kaupat työllistävät yhteensä lähes viisitoista kaupan ammattilaista.

Kauppiaspariskunnan perheeseen kuuluvat neljä lasta, seitsemän lastenlasta sekä kissa ja koira. Jari Hotasen harrastuksiin lukeutuvat golf ja painonhallinta, muutoin he viihtyvät hyvin kotona.

Kaikki K-Marketeiksi muutetut entiset Siwat ja Valintatalot siirretään K-kauppiaiden hallintaan ensi vuoden loppuun mennessä.

Poimintoja

    • Poikkean Häijäässä, tyrvääläinen.

      Kyllä vaan hoitaakin. Tämpereella käydessäni silloin tällöin poikkean ostoksilla. Hyvä valikoima pienessä tilassa eikä tarvitse tehdä kuntolenkkiä kaupan sisällä.

  • tyytyväinen asiakas

    Onnea uudelle yritykselle. Hienosti olette hoitaneet kauppaa Häijäässä, kiitos siitä.

  • Nimetön

    Ainakin Vammalan K-Marketissa on aina hyvä palvelu. Ihanat työntekijät ollut, toivottavasti jatkossakin pysyvät siellä!

  • Asiakas

    Parempaa palvelua Häijäässä odottava.
    Kauppias voisi opetella puhumaan, kun hän perää keskusteluyhteyttä asiakkaisin.
    On kauppiaasta itsestä kiinni.

  • Nimetön

    Eikö kauppias lainkan puhu? Meinaan ku puhutaan, että pitäs opetella.
    Puhua tarttee, muuten ei tu mitään.

Kommentointi ei ole käytössä.