VaLePa kärsi kauden ensimmäisen tappion Mestaruusliigassa

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo kärsi kauden ensimmäisen tappion. Etta voitti keskiviikkoiltana Oulussa pelatun ottelun 3-1.

Kysymyksessä oli kärkikamppailu. Etta on tällä kaudella hävinnyt vain yhden ottelun.

Isäntäjoukkue otti nimiinsä ensimmäisen erän 25-20 ja toisen 25-22. VaLePa nappasi kolmannen murskaluvuin 12-25. Taistelun viimeiseksi jäänyt neljäs erä päättyi Ettalle 25-17.

VaLePa jatkaa matkaa Rovaniemelle, jossa se kohtaa torstai-iltana Team Lakkapään Lapin urheiluopistolla.

  • Nimetön

    Ettan peliä oli ilo seurata. Ja lähes täysin (pohjois) suomalaisin voimin. Nuoria kehityskelpoisia pelaajia. Etta on vahvasti mukana kehittämässä suomalaista lentopalloa.

  • Nimetön

    Hiukan otteluohjelma pistää miettimään. Kauden alussa monta viikonloppua pelkkiä kotipelejä. Kesken eurokiireiden laitetaan vielä päälle pohjoisen turnee. Varmasti liigassa tiedetään koska europelejä pelataan. Kauden alussa olisi voinu ihan hyvin käydä heittämässä pohjoisen reissun. Varmasti tuli joukkueelle aikamoinen ulospuhallus hienon Tsekin reissun jälkeen. Turhaa selittelyä, mutta kuitenkin…

  • Nimetön

    Valepa on yksi joukkue muiden mukana liigassa. Ei täydykään saada mitään erityis kohtelua.

  • Nimetön

    Tappiotkin vaan kuuluvat urheiluun. Varautukaa siihen että niitä voi tulla jatkossakin.

  • Nimetön

    hienoa että Etta voitti. kyllä noilta Valepan pojilta täytyy ottaa itsevarmuus pois

  • Nimetön

    Etta tekee hienoa työtä ja toivottavasti menestyy mestaruustaistossa, Valepan pelaajamateriaali riittää ihan suvereeniin mestaruuteen mutta toivottavasti haastajia löytyy.

  • Määrä ei korvaa laatua

    …pitääkö olla huolissaan kun vaihtopenkiltä ei löydy korvaajia jos avaus kuusikko hyytyy…toisaalta vaihtopenkillä viltissä ei kyllä kehitykään….myös valmentajalla pitää olla rohkeutta häviönkin uhalla peluuttaa myös puolapuun roikkujia…nyt kuitenkin pelattiin lähes samalla kuin tsekeissä…vain Peetu Mäkinen korvasi Erik Sundbergin….

  • Nimetön

    Toiset kehittää nuorista liiga- ja kansainvälisen tason pelaajia. Toiset ostaa vuodesta toiseen ”valmiita” pelaajia ympäri maailmaa ja menestyy niin kauan kun rahaa riittää. Kyllähän näistä esimerkkejä on. Kups- volley, Kokkolan Tiikerit jne.

  • Nimetön

    Viimeistään nyt on saatava uusi isompi lentopallohalli Vammalaan! Töihin Satonen!

Kommentointi ei ole käytössä.