Kahvila Kodinsydän rantautuu Cittariin

Elina Honkamäki kertoo odottavansa jo innolla maaliskuun puoliväliä. Puoliso Tero sekä pariskunnan pojat aloittavat kahvilatilan remontin ensi viikolla.

Maaliskuun puolivälissä Sastamalan K-Citymarkettiin avautuu Kahvila Kodinsydän, jota kahvilan emäntä Elina Honkamäki kuvailee kodikkaaksi ja kutsuvaksi. Peruskahvilatuotteiden lisäksi tarjolle tulee ainakin keittolounas sekä suolaisia ja makeita vohveleita.

Kaksi ja puoli vuotta kodinhoitotöitä oman yrityksensä nimissä tehnyt Honkamäki kertoo päätyneensä alan vaihtoon, kun hyvä tilaisuus koitti.

”Kauppakeskuksessa on loistava kahvilan paikka. Tykkään olla ihmisten kanssa tekemisissä, joten siksikin alan vaihto kiinnosti. Siivoustyö on ollut aika yksinäistä puurtamista”, hän miettii.

Kahvilassa alkaa ensi viikolla remontti, josta vastaa Honkamäen puoliso Tero sekä pariskunnan pojat. Sisustussuunnnittelun on tehnyt Sisustus Seliina, ja valaistussuunnittelun Telilän Sähkötyö. Kahvilaan tulee pöytäryhmien lisäksi myös sohvia sekä nojatuoleja.

”Lisää viihtyisyyttä on haettu matoilla ja viherkasveilla”, kahvilan emäntä luettelee.

Kahvilassa sisällä on 40 asiakaspaikkaa, ja kesäterassille saa parisenkymmentä paikkaa.

35 vastausta artikkeliin “Kahvila Kodinsydän rantautuu Cittariin”

 1. Nimetön

  Onnea uusille yrittäjille! Kahvila varmasti menestyy kun muistaa hymyilevän asiakaspalvelun, viihtyisyyden, tehokkaan markkinoinnin ja hyvältä maistuvat tuotteet. Tsemppiä alkuun!

  Vastaa
 2. kahvihammas kolottaa

  Hienoa TERO ja ELINA!
  Teidän sisustustyylin tiedän, ja sen perusteella uskon, että kahvilanne tulee olemaan ihana…suorastaan menestys !!
  Myös tarjoilun osalta!
  Onnea!

  Vastaa
 3. Nimetön

  Keittolounasta koitti edellinenkin, huonolla menestyksellä. Ei kukaan syö keittoa 5pv viikossa ja lounasmyynnin pitää perustua vakiasiakkaisiin, koska tämän kokoisessa kylässä ei vierailijoita ole tarpeeksi. Normaali ja monipuolinen kotilounas kohtuuhinnalla niin tulen minäkin syömään. Kahvillakin poikkean jos on herkullisia ja tuoreita sämpylöitä tarjolla.

  Vastaa
 4. Nimetön

  Tästä tulee mahtava kahvila. Innolla jo odotan kahvilan aukeamista. Kahvilaa onkin jo kaivattu ja ihanaa että vammalasta saa nykyään edes jostain vohveleita. Kyllä varmasti tulee menestymään. Onnea ja menestystä paljon uudelle kahvilantädille!

  Vastaa
 5. Nimetön

  on se kumma ku just valmistuneeseen kioskiin täytyy remppaa.no siinä meneeki sit ekan puolen vuoden tienestit

  Vastaa
  • Nimetön

   Kyllä se edellinen kahvila oli ainakin niin kolkko että edes pienet jutut tuovat suurta muutosta tuohon ”kioskiin”. Yrittäjän tarkoitus luultavasti on tehdä kahvilasta kutsuvamman näköinen mitä tuo edellinen kahvila oli.

   Vastaa
 6. Nimetön

  Ikävä on edellisen täytettyjä kanaleipiä, carry majoneesineen…nam . Usein poikettiin kauppareissulla, tosi hyvä kahvikin.
  Odotettu on uutta yrittäjää, tervetuloa.

  Vastaa
 7. Nimetön

  Mahtava paikka kahvilalle. Toivotaan paljon asiakkaita. Itse ainakin poikkean useasti kauppareissun yhteydessä! Sämpylöitä ja kakkuja odotellessa. Nam!

  Vastaa
 8. Nimetön

  Olisi mukavaa, jos olisi gluteenittomiakin makeita ja suolaisia myynnissä.

  Vastaa
 9. XX

  Onnea! Varmasti poikkean – toivottavasti muutkin, ja mielellään usein! 🙂 Uskon jo, että paikka tulee olemaan viihtyisä ja kutsuva.

  Vastaa
 10. Nimetön

  Uskoisin että tästä tulee mahtava, hyvin menestyvä kahvila. Ihana iloinen Ellu osaa ainakin asiakaspalvelun taidon!!

  Vastaa
 11. Nimetön

  Monta kertaa oli ajatuksissa edellisen kahvilan aikaan poiketa, mutta tila oli niin kolkko ’akvaariomainen näyteikkuna’, ettei sinne halunnut mennä. Pullaa haettiin kyllä kotiin kahville sieltäkin.
  Nyt odotan innolla, että päästään kivaan ja viihtyisään kahvilaan kauppareissujen yhteydessä istahtamaan! Pistähän Ellu pöytä koreaksi, täältä on asiakkaita tulossa ja taatusti!☺

  Vastaa
 12. TullaanKattoon

  Viihtyisyys on ensiarvoisen tärkeä asia paikalle jossa kiireiset ja vähemmän kiireiset asiakkaat haluavat hetken huokaista, kahvitella tai syödä ja ehkä tavata tuttavieen ja ystäviään. Sen jälkeen makoisat tarjolla olevat tuotteet ja hyvä aurinkoinen palvelu takaavat menestymisen ilon yrittäjälle! Onnea yritykselle!

  Vastaa
 13. Mamma

  Kyllähän siinä pysyy jos asiakkaat vaan poikkeavat eivätkä kulje ohi…

  Vastaa
 14. Nimetön

  Uudessa tilassa heti remontti? Tuntuu vähän oudolta mutta jos lompsa kestää niin ok,toivottavasti ymmärsivät laittaa Keskon maksumieheksi.
  Ei ihan helpoin paikka tehdä bisnestä nuukien eläkeläisten lähiössä Vammalassa, toivottavasti ohikulkijat poikkeavat ja muistavat että tässäpaikassa ei voi olla vammalan halvin kahvila.

  Vastaa
  • Nimetön

   Luulen että remontilla tarkoitetaan tässäkohtaa esimerkiksi kahvila tarvikkeiden hankkimista… Esim pöytiä, tuoleja, myyntitiskiä yms… Tuskinpa siellä rupee seinät kaatumaan. Maaliskuussahan se sitten nähdään.

   Vastaa
 15. Tot

  Vammala on kyllä tosiaan nuukien eläkeläisten lähiö, Vammala kyllä aikalailla taantunut.
  Jos kahvilan pistää ja aikoo menestyä, on 3 asiaa.
  – Tuotteet täytyy olla tositasokkaita, meheviä sämpylöitä, pullia, lihapiirakoita ja ennen kaikkea höyrymakkaroita.
  – Hyvä ja täyttävä kotiruoka lounas olisi ehdoton ja saa syödä niin paljon kuin huvittaa.
  – Tuote myynti ulos on ehdoton, laadukkaita ja monipuolinen valikoima vaikka rosetin tuotteita.

  Vastaa
 16. Nimetön

  Ei siinä tarvita kun elina tiskin taakse niin sillä on asiakkaat taattu. Iloinen, aurinkoinen ja ystävällinen asiakaspalvelija. Tulee varmasti vanhat kun nuoretkin ihmiset juttuun tämän rouvan kanssa. Tsemppiä elina alkuun.

  Vastaa
 17. Nimetön

  Sisustus ,viihtyvyys on jo osa silmäruokaa samoinkuin herkulliset leivonnaiset. Varsinkin nuorten kahvilakulttuuriin kuuluvat erilaiset kahvilajit,esim expresso ,kahvi latte samoin erilaisilla täytteillä patongit. Piirakoita. Praliineja. Sopan jättäisin kyllä pois,onhan niitä paikkoja jo tarpeeksi mistä sitä saa. Uskaltaa satsata ja markkinoida. Teemaviikkoja? Todella ONNEA matkaan!

  Vastaa
 18. Nimetön

  Het alako kahve hammasta kolottaan, hienoa Honkamäet, siunausta koko perheellenne.

  Vastaa
 19. Nimetön

  Kahvila on enemmän kuin tervetullut Cittarille!
  Tulee olemaan kauppareissun kohokohta.
  Pate Mustajärvikin jo aikoinaan lauloi, että ”Kahvia ja sämpylää, niistä hyvä mieli jää, kun tyylikkäästi tarjoillaan……”

  Vastaa
 20. Nimetön

  Tää on niin mahtava uutinen!! Tuskin maltan odottaa että pääsen vohvelille ja kaakaolle!! Hienoo Elina, Tero ja pojat!

  Vastaa
 21. Nimetön

  Kuka ,jolla ei ole kuin esim.rollaattori kulkuvälineenä,niin lähtee toiselle puolelle Vammalaa pelkän kahvekupin takia?? Kaikki muut asiat löytyy keskustasta. Kaksi hyvää ruokakauppaakin on,ja ihanat myyjät kaupoissa,palvelevat.

  Vastaa
 22. Nimetön

  Tää on niin huikee juttu että tuskin maltetaan odottaa. Ihan mieletöntä että rohkeesti avaatte uuden kahvilan, joka tulee varmasti menestymään. Onnea ja menestystä uuteen. Varmasti tullaan poikkeamaan kahveella ja useasti.

  Vastaa
 23. Nimetön

  Onnea Honkamäet! Kahville ja herkuttelemaan tullaan taatusti teidän kahvilaan.

  Vastaa

Kirjoita vastaus

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>