Koulukuljetukset edelleen Vammalan Palveluliikenteeltä

Sastamalassa sivistyslautakunta päätti koululaiskuljetusten suorahankinnasta. Kuljetukset ostetaan uuden kilpailutuksen valmistelun ajaksi Vammalan Palveluliikenteeltä, kunnes uusi kilpailutus saa lainvoiman. Näiden kuljetusten piirissä on parisataa oppilasta.

Sivistyslautakunta käsitteli kyseisiä koululaiskuljetuksia viimeksi noin kuukausi sitten. Tuolloinkin kuljetukset päätettiin ostaa suorahankintana Vammalan Palveluliikenteeltä. Päätös tehtiin kilpailutuksen ajaksi, kunnes uusi hankintapäätös saa lainvoiman. Suullisen tarjouksen kilometrihinnasta oli antanut myös Linja-autoliikenne Antti Lauhamon, Tilausliikenne Prihtin, Rautaveden Liikenteen ja Tyrvään Tilausliikenteen yhteenliittymä. Sittemin kaupunki pyysi tarjoukset kirjallisina.

Vyyhdin juuret juontavat kahden vuoden taakse kevääseen. Silloinen kasvatus- ja opetuslautakunta valitsi kyseisten koululaiskuljetusten liikennöitsijäksi Linja-autoliikenne Antti Lauhamon, Tilausliikenne Prihtin, Rautaveden Liikenteen ja Tyrvään Tilausliikenteen yhteenliittymän. Vajaan kuukauden kuluttua lautakunta oikaisi tekemäänsä päätöstä. Liikennöitsijäksi hyväksyttiin Huittisten Tilausliikenteen, Markku Niskasen ja Vammalan Palveluliikenteen yhteenliittymä. Päätöksestä valitettiin markkinaoikeuteen, joka kumosi sen viime marraskuussa. Markkinaoikeuden mukaan tarjouspyyntö oli hankintasäännösten vastainen.

Poimintoja

  • Hämmästynyt

    Sastamalalla on edelleen varaa maksaa ylimääräistä hankkimalla palvelun kalliimmalta toimittajalta????

    • Nimetön

      Sastamalahan järjesti tarjouskilpailun, joten edullisempi toimittaja voitti. Kannattaa ottaa asioista selvää ennenkuin alkaa hämmästyneesti huutelemaan.

      • Nimetön

        Eihän tuo tyrviksessä huudellut yhteenliittymä pystynyt edes
        tekemään tarjousta, vaikka itse vaatimalla sitä vaati. Ei taida resussit riittää.Kyllä nyt kaupunginhallitusta kuskattiin.

  • Nimetön

    Koulukuljetukset tulee kalliimmaksi kuin opetus! Ei yhtään koulua enää kiinni! Lapset seisoo tuntia ennen koulunalkua pysäkillä odottamassa bussikyytiä ja sitten ihmetellään, miksei lapset harrasta. Väsyvät ressukat kun koulupäivän pituudeksi tulee 8 tuntia päivä!

  • Nimetön

    Miksei koulukuljetuksia järkeistetä? Jo vuosikausia lapset on haettu ennen klo 7 kotoa ja viedään koululle jo 7.30. Koulupäivä alkaa 8.

      • Nimetön

        NO JUST JUU – TÄNÄ PÄIVÄNÄ VIIMEKSI PUHUTTIIN RADIOSSA, ETTÄ MUKULOITA KULJETETAAN HARRASTUKSESTA TOISEEN, AINA AUTOLLA – EIKÄ NÄIDEN MOTORIIKKA KEHITY ! VIELÄ KOULUKULJETUKSET PÄÄLLE. EI, MUUTEN SYYTÄ TARTTE TULEVIIN KANSANSAIRAUKSIIN SEN PIDEMMÄLTÄ ETSIÄ, KUN NYKYPÄÄTTÄJIEN VASTUULTA.

  • Luu 5

    Se on hyvä että kuljetukset jatkuu , ja mukulat pääsee turvallisesti kouluun ,,,, !!!
    Hyvä Sastamala !!!!

  • Mummo

    Koulu vaikka Sammaljoelle. Jos ei muuta keksitä, niin kirjallisuuspainoitteinen. On se häpeä, ettei kirjallisuus näy kirjapääkaupungin koulutustarjonnassa paremmin.

  • eräs kyllästyny

    taas nostaa sastamalas voimisaan oleva kateusja kyylöys äätään. jota harjoitaa eräät tahot joka asiasta.

  • Nimetön

    Sitä ihmettelen kun satakunnanliikenne ajoi lapsia vuosia niillä paskoilla autoilla ja nyt on kaikki uusia pelejä kun satakunnanliikenne lopetti. Hyvä asia tietysti on kun kunnon autot käytössä.

      • Nimetön

        Tämä edellinen kirjoittaja on se joka ajaa toinen ajovalo pimeänä, ajaa kolmion takaa eteen, ei käytä takavaloja eikä vaippoja vaikka pitäisi.

Kommentointi ei ole käytössä.