Yritys

Kustannusliike Aluelehdet Oy on vuonna 1980 perustettu perheyritys, joka julkaisee alueellista kaupunkilehti Alueviestiä. Sanomalehtien liittoon kuuluva, puolueeton ja riippumaton Alueviesti on yksi harvoista kaupunkilehdistä, joka ei ole suurten lehtikonsernien omistuksessa. Seitsemän kunnan alueella ilmestyvä Alueviesti on kolmenkymmenen toimintavuotensa aikana vakiinnuttanut vahvan aseman alueellisena tiedotusvälineenä. Alueviesti jaetaan keskiviikkoisin postin välityksellä jokaiseen kotiin ja yritykseen Sastamalassa, Huittisissa, Punkalaitumella, Laviassa, Köyliössä, Säkylässä ja Kokemäellä. Viikoittain Alueviesti tavoittaa noin 30 000 taloutta ja jopa n. 100 000 lukijaa, myös ne taloudet joihin ei tule tilattavaa lehteä. Joka kuukauden ensimmäinen lehti on jaossa myös Nokialla. Tällöin jakelu on noin 45.000. Helppolukuinen näköislehtemme on luettavissa veloituksetta internetissä ja joka viikko tätä palvelua käyttääkin yli 10 000 lukijaa.

Säännöllisesti ilmestyvissä teemanumeroissa esille nousevat mm. autot ja liikenne, rakentaminen, puutarha, harrastukset, hyvä olo sekä muoti. Lisäksi julkaisemme erikoisteemoja, kuten Kirjaviesti, Kesäviesti, Jouluviesti ja Yritysviesti.

Mainontaa monen median teholla, käytä hyväksi edulliset pakettihinnoittelut

Paikallisradiotoimintaa Kustannusliike Aluelehdet Oy on harjoittanut syksystä 1989 alkaen. Nykyisin teemme radioyhteistyötä Iskelmäketjun kanssa. Iskelmä Länsi-Suomi tarjoaa radiomainontaa seuraavien lähettimien alueille: Sastamala, Kankaanpää, Hämeenkyrö, Huittinen, Pori ja Rauma. Alueen kuuntelijapotentiaali on 240 000 asukasta. Valtakunnallisesti Iskelmäradiota kuuntelee joka viikko n. 1,1 miljoonaa suomalaista.

Mediatarjontaamme kuuluu myös verkkomainonta. Verkkopalvelut Alueviesti.fi ja Palvelut.alueviesti.fi tarjoavat asiakkaillemme mahdollisuuden omaan sisällöntuotantoon 24 h/vrk ja perinteiseen bannerimainontaan. Lisäksi Info TV -ruutujamme on useilla keskeisillä liikepaikoilla Sastamalassa ja Huittisissa.

2 vastausta artikkeliin “Yritys”

 1. teukk@tpnet.fi

  Mihin kysymykseen pitäisi vastata? Olen käynyt hakemassa AV:ä nyt kolme (3) kertaa yht. (noin 27km), kertaakan ei laatikossa ole ollut jäljellä ainuttakaan lehteä. Kuka minun lehteni vie ja miten saisin lehden??

  Terveisin T Kiviranta (Mattilantie 180) Sastamala

  Vastaa
 2. Nimetön

  Eipä keskustassakaan näkynyt lehteä muutama viikko sitten, tierä joko nyt olis ilmestyny

  Vastaa

Kirjoita vastaus

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>