Yritys

Kustannusliike Aluelehdet Oy on vuonna 1980 perustettu perheyritys, joka julkaisee alueellista kaupunkilehti Alueviestiä. Sanomalehtien liittoon kuuluva, puolueeton ja riippumaton Alueviesti on yksi harvoista kaupunkilehdistä, joka ei ole suurten lehtikonsernien omistuksessa. Yhdeksän kunnan alueella ilmestyvä Alueviesti on kolmenkymmenen toimintavuotensa aikana vakiinnuttanut vahvan aseman alueellisena tiedotusvälineenä. Alueviesti jaetaan keskiviikkoisin Alma Manun varhaisjakelun välityksellä jokaiseen kotiin ja yritykseen Sastamalassa, Huittisissa, Punkalaitumella, Laviassa,Säkylässä ja Kokemäellä. Viikoittain Alueviesti tavoittaa noin 32 000 taloutta ja jopa n. 100 000 lukijaa, myös ne taloudet joihin ei tule tilattavaa lehteä. Joka kuukauden ensimmäinen lehti on jaossa myös Nokialla. Tällöin jakelu on noin 41.000. Kuukauden viimrinrn lehti jaetaan myös Euraan ja Loimaalle, jolloin jako kattaa noin 46 000 taloutta Helppolukuinen näköislehtemme on luettavissa veloituksetta internetissä ja joka viikko tätä palvelua käyttääkin yli 10 000 lukijaa. VIP-tilaajat saavat linkin näköislehteen jo edeltävänä iltana klo 18. VIP-tilaajaksi voit rekisteröityä veloituksetta osoitteessa alueviesti.fi.

Säännöllisesti ilmestyvissä teemanumeroissa esille nousevat mm. autot ja liikenne, rakentaminen, puutarha, harrastukset, hyvä olo sekä muoti. Lisäksi julkaisemme erikoisteemoja, kuten Kirjaviesti, Kesäviesti, Jouluviesti ja Yritysviesti.

Mainontaa monen median teholla, käytä hyväksi edulliset pakettihinnoittelut

Paikallisradiotoimintaa Kustannusliike Aluelehdet Oy on harjoittanut syksystä 1989 alkaen. Nykyisin teemme radioyhteistyötä Iskelmäketjun kanssa. Iskelmä Länsi-Suomi tarjoaa radiomainontaa seuraavien lähettimien alueille: Sastamala, Kankaanpää, Hämeenkyrö, Huittinen, Pori ja Rauma. Alueen kuuntelijapotentiaali on 240 000 asukasta. Valtakunnallisesti Iskelmäradiota kuuntelee joka viikko n. 1,1 miljoonaa suomalaista.

Mediatarjontaamme kuuluu myös verkkomainonta. Verkkopalvelut Alueviesti.fi ja Palvelut.alueviesti.fi tarjoavat asiakkaillemme mahdollisuuden omaan sisällöntuotantoon 24 h/vrk ja perinteiseen bannerimainontaan. Lisäksi Info TV -ruutujamme on useilla keskeisillä liikepaikoilla Sastamalassa ja Huittisissa.