Nuori nainen raiskattiin autossa – poliisi pyytää vihjeitä

Nuori nainen raiskattiin viininpunaisessa henkilöautossa lähellä Ripovuoren risteystä.

Huittisissa torstaina raiskattu nuori nainen joutui väkivallanteon kohteeksi autossa, joka oli pysäköitynä Raskalantiellä, lähellä Ripovuoren risteystä. Auto oli väriltään viininpunainen ja sedan-mallinen. Autolla oli ollut liikkeellä useampia miehiä, jotka olivat estäneet uhrin kulun tiellä ja vieneet hänet väkisin autoon. Uhri oli liikkeellä skootterimallisella mopolla. Tapahtumahetkellä oli uhrin kertoman mukaan rankka vesisade.

Epäillyistä tekijöistä yksi on kaljupäinen, pitkä, iältään noin 30-vuotias, vartaloltaan lihaksikas, ja hän oli pukeutunut siniseen T-paitaan. Muilla miehillä oli yllään hupparit ja päässä pipot, ja he ovat myös pitkiä ja noin 30-vuotiaita. Uhrin mukaan tekijät olivat suomalaisia. Tekonsa jälkeen miehet olivat poistuneet autolla Vammalan suuntaan.

Huittisten epäiltyyn raiskaustapaukseen liittyen poliisi pyytää kaikkia niitä henkilöitä, jotka ovat kulkeneet Raskalantiellä 16. elokuuta kello 18 – 19 välisenä aikana, tai joilla on havaintoja tuona aikana tiellä liikkuneista ajoneuvoista tai henkilöistä, ilmoittautumaan poliisille ja kertomaan havaintonsa. Yhteydenotot ovat ensiarvoisen tärkeitä tutkinnan eteenpäin viemiseksi. Tiedot voi ilmoittaa puhelinnumeroon 07187 47576 kello 08 – 16 välisenä aikana.

2 vastausta artikkeliin “Nuori nainen raiskattiin autossa – poliisi pyytää vihjeitä”

  1. Nimetön

    Ei pitäisi edes miehiksi kutsua olioita, jotka tuollaista tekevät, ja vielä porukalla käydään kimppuun. Hyi helvetti. Suomessa on aivan liian lievät raiskaustuomiot. Munat pois vaan ja kansalaisoikeudet samaten!

  2. Basbartö

    Toivottavasti saadaan pian kiinni. Ehdotan että sidotaan keskelle toria kansalaisten kivitettäviksi. Minä olen ainakin mukana.