Kartingautoilija Juuso-Matti Pajuranta on Sastamalan Vuoden Urheilija

Yleisö on valinnut Sastamalan Vuoden Urheilijaksi kartingautoilija Juuso-Matti Pajurannan. Vain muutaman äänen päähän jäi saman lajin edustaja Simo Puhakka. Kolmanneksi eniten ääniä sai VaLePan edustusjoukkue.
Pajuranta palkittiin vanhojen auton vappuparaatin yhteydessä Vammalassa vapunpäivänä.

”Olen ollut useana vuonna äänestyksen kakkonen. Nyt kakkostila on vaihtunut ykköseksi ja olen siitä hyvin iloinen,” Pajuranta sanoo.

Alueviestin ja Tyrvään Sanomien järjestämässä Vuoden Urheilija –äänestyksessä annettiin kaikkiaan 479 ääntä. Alueviestin kautta ääniä annettiin 306 ja Tyrvään Sanomien kautta 173.
Ääniä annettiin lähes 30:lle eri urheilijalle sekä yhdelle joukkueelle.

Kaikkien yleisöäänestykseen osallistuneiden kesken arvottiin neljä palkintoa. Paikallisten lehtien jakamat 50 euron tuotepalkinnot paikallisiin liikkeisiin voittivat Hannu Laaksonen Sastamalasta ja Anja Palomäki Sastamalasta. Sastamalan kaupungin liikuntatoimen 30 euron lahjakortit vapaa-ajankeskus Vinkkiin voittivat Armi Hevonkorpi Sastamalasta ja Aira Jussila Kyröskoskelta.
Vinkin lahjakortit voi noutaa Vinkin vapaa-ajankeskukselta ja tuotepalkinnon voittajat voivat itse valita liikkeen, josta haluavat palkintonsa.

Lue Juuso-Matti Pajurannan ajatuksista ja suunnitelmista lisää Alueviestistä 2.5.

Juuso-Matti Pajuranta ilahtui saamastaan äänimäärästä.

Poimintoja

  • Nimetön

    Oikee henkilö voitti! Onnee Juuso-Matille ja menestystä jatkossakin!!

  • Nimetön

    onnea ja menestystä maailaman kilparadoille täältä suodenniemeltä

  • Nimetön

    Onnea Juuso-Matille ja myös Simolle! Hienoa, että menestyjiä on ja heitä tuodaan tällä tavoin julkisuuteen. Sastamalasta löytyy paljon muutakin, kuin vain lentopalloa.

  • Nimetön

    Hyvä että huomioidaan muutakin kun lentopallon pelaajia , onnea Juuso-Matti ja onnea myös Simo!,!!

  • Nimetön

    Onnea Juuso-Matille!

    Kerrankin karting väki ajatteli ihan omilla aivoillaan. Oikea mies voitti vaikka Isä Puhakka masinoi poikansa puolesta. Äänestä mun poikaani kampanjat kyllä osoittavat kuinka typerä tapa parhaan urheilijan valitsemiseen tälläinen yleisöäänestys pienellä paikkakunnalla on.

  • Nimetön

    hyvä että voitti joku muu kun lentopalloilija , harrastetaan täällä muutakin . Onnea kilap-ajajalle !

  • Nimetön

    Onnea Juuso-Matille ja Simolle on HIENOA, että Sastamalassa arvostetaan muutakin kuin lentopalloa.

  • kaurahattusetä

    Montakosataatuhattaekee kaupungilla on varattuna menestyneitten ja paikkakuntaa tunnetuksi tehneitten urheilijoitten palkitsemiseen , sm-pronssista jos saa muutaman tonnin !

Kommentointi ei ole käytössä.