Erikoiskuljetus suistui tieltä Huittisissa

Erikoiskuljetusta kuljettanut raskas ajoneuvo suistui tieltä Huittisissa sunnuntaina iltapäivällä. Tapahtumapaikka on Valtatie 2:lla, noin yhdeksän kilometriä Huittisista Helsingin suuntaan. Pelastus- ja raivaustyöt ovat käynnissä. Toinen ajokaista on pois käytöstä ja pelastuslaitos ohjaa paikalla liikennettä. Onnettomuuspaikka on mäen takana Forssan suunnasta tultaessa. Autoilijoita kehotetaan noudattamaan maltillisia nopeuksia onnettomuuspaikkaa lähestyttäessä.

Raskas ajoneuvo suistui tieltä Huittisissa sunnuntaina iltapäivällä.

 

8 vastausta artikkeliin “Erikoiskuljetus suistui tieltä Huittisissa”

 1. Tuntematon

  Siinä onkin vahinkoo enenpi ku kerrakseen,ei mikään pikkujuttu.

 2. Nimetön

  Te ketkä ette ole tuollaisella kalustolla tehneet töitä, niin voitte jättää viisaat kommenttinne pois.

 3. penkka imas

  en ole tehnyt töitä tuollaisella kalustolla mutta kommentoin kuitenkin vastustelusta huolimatta vai onko tuntemattomalla jokin painava syy rajoittaa sananvapautta?

  tie on kapea jos yrittää pysyä omalla kaistalla jos leveyttä on 4metriä tai jotakin sinne suuntaan,penkat on todella pehmeät,jos lipsahtaa pois asfaltilta niin se on moro.
  raskaankaluston kuljettajat eivät ole maanteiden ylijumalia niinkuin moni näin luulee,ovat väärässä.vahinkoja sattuu kaikille tiellä kulkijoille.
  todellista syytä tähän emme tiedä mutta yleensä syy löytyy tiellä liikkujista,joko itsestä tai toisista kulkijoista.

  olen samalla tiellä joskus nähnyt henkilöautonkin ojassa,samana päivänä useammankin,heiltä voisi saada vastauksen miksi näin tapahtui.

 4. Kaiken keskellä

  Niinpä, vt 2 on edelleen kapea raskaalle liikenteelle, vaikka jokin vuosi sitten levennettiin kakkosta esim Huittisten kohdalla. T. Henkilöautolla kesäkotiin sinne usein matkannut.

 5. Nimetön

  Suora tie kyllä joskus väsyttää kuljettajan. Nyt on vissiin penkka murtunut alta. Tuskin maltamme odottaa superrekkoja. Taas ei tiedetä mitä ollaan tehty.

 6. penkka imas

  näyttää samainen tie olevan liian suora ja kapea henkilöautoillekin,ei vuorokautta kulunut kun noin 17km tästä eteläänpäin tapahtui kuolonkolari.

  eipä ole sitä kukaan kommentoinut tai ihmetellyt miten niin voi sattua,suoralla tiellä.
  raskaskalusto on aina silmätikkuna ja hyvin valvottuna muiden liikkujien toimesta,kuljetusliikkeisiin soitellaan että teidän rekka teki sitä ja tätä,mitäpä jos ajaisitte ainoastaan sitä omaa autoanne,näyttää sekin olevan toisinaan ylivoimaista.

  kuka voiteli hallituksen kun painonkorotukset hyväksyttiin?