Rantala: ”Totista työtä uuden vuokralaisen saamiseksi”

Seppälän tyhjäksi jääneen liiketilan kohtalo Sastamalan Torikeskuksessa kiinnostaa kaupunkilaisia. Moni toivoo Seppälän tilalle toisen vaateketjun myymälää.

OP Sastamalan toimitusjohtaja Jyrki Rantala toteaa Seppälä Finland Oy:n konkurssipesän ilmoittaneen, ettei se ota vastatakseen velallisyhtiön vuokrasopimusta, vaan luovuttaa tilat vielä tämän viikon aikana.

”Nyt alkavat totiset työt uuden vuokralaisen löytämiseksi.”

Rantalan mukaan hyvää yhteistyötä on virinnyt Sastamalan kaupungin elinkeinopalvelujen kanssa.

”Se on halunnut myös ojentaa auttavan kätensä meille kiinteistönomistajille tyhjien liiketilojen täyttämiseksi. Syyslomaviikolla halusimme laittaa hyvän kiertämään ja tilat ovat torstain ja perjantain ajan nuoristyön Pop up Torkka -nuorisotilana.”

31 vastausta artikkeliin “Rantala: ”Totista työtä uuden vuokralaisen saamiseksi””

  • Nimetön

   Aina itketään noiden onnettomien ketjumyymälöiden perään. Kyllä Lidlistä ja Tokmannilta saa tarvittavat vaatteet!

   • Nimetön

    millais sää sen tarvittavuuden määrittelet? eikä muuten löydy kaikenkokoisille !

   • Nimetön

    No tämä oli sarkasmia selvästi. Mutta ei autuaaksi tee nuo Kappa-hallit, Henkkamaukat tai Lindexit. Ei niissäkään ihmeellinen valikoima ole. Eikä kaikenkokoisille löydy niistäkään. Saahan Sastamalassa vaatetta myös Citymarketista, Säästömarketista, Villihinnasta, Jokiselta, Neon sportista…. En silti tarkoita että vastustaisin mahdollisia uusia kauppoja!

   • Missä palttoot

    Ei Lidllistä ainakaan saa.En ole nähnyt rekillistäkään esim päällystakkeja,erikokoisina.Eikä riitä kaikille.

 1. piski

  ihmettelen vaan että kuinka voidaan seppälän tilat antaa muuhun tarkoitukseen jos seppälä ei ole vuokrasopimustaan vielä purkanut. näin ymmärsin lukiessani tämän päivän lehtiä

  • kispi

   Eli Seppälä Finland Oy:n konkurssipesä ei halua edelleen vuokrata edeltäjänsä eli konkurssiin menneen Seppälä Finland Oy:n vuokraamaa liiketilaa. Eihän konkurssipesä tee mitään liiketilalla, jossa ei harjoiteta mitään toimintaa, eikä konkurssipesä tietenkään itse harjoita mitään liiketoimintaa?

  • Nimetön

   Ei vastaa velallisyhtiön vuokrasopimuksesta = ei maksa vuokraa, eikä katso olevansa vastuussa muustakaan vuokrasopimukseen liittyvästä = liiketila on vapaa muuhun käyttöön.

 2. Nimetön

  onpa reilua että ihan kahtena päivänä, hieno ele keneltä se nyt sitten tulikaan

 3. Liiketilat Sastamalassa

  Vammalan Torikeskuksessa liiketilaa vuokrattavana!

  Fiksu pääsee helpommalla

 4. Nimetön

  ei ku vanhat kalusteet jollekkin vaate myymälälle ja vauhti päälle,

  • Tosikko

   Uskokaa jo, että vammalalaiset eivät osta vaatteita, ainakaan
   omalta paikkakunnalta. Se on jo nähty.

   • Nimetön

    Näin on,että lähiseudulla täältäpäin, on Kankaanpää, mistä löytää ihania ja edullusia ja kunnollisia vaatteita,jalkineita ja vauvojen vaatteita,kun Tokmanni ei enää myy potkareita eikä vas.syntyneide vaatteita,muutoin Tokmannilta saa hyviä vaatteita.

   • Nimetön

    13:30
    Juuri näin. Ämmät notkuu Crokseissa ja sontaisissa verkkareissa. Äijät reinoissa ja riipputaskuhousuissa. Ovat nämä Tyrwääläiset melkoisia sarvikuonoja. Läskiä on vyötäröllä kuin norpalla ja naamassa äijillä paskainen parran sänki ja ämmillä ainakin kolme leukaa – ilman meikkiä tietysti. Huh huh!

 5. Dressmann tai Gigantti

  tosin cittarin fine factory ja neonsport torikeskuksessa auttaa osin ja tuomiset kodinkoneet…tarvitaanko kilpailua..joku power tai xxxl ei näin pienelle paikalle lähde..

  Henkka ja Maukka ehkä ja joku kenkä liike…

  • Nimetön

   Dressmann Nokialla olen saanut todella hyvää palvelua ja tosi edullisia miesten vaatteita toisin kuin Vammalan liikkeissa.

  • Nimetön

   klo 21:39 olisi todella mukava nähdä sinunlaisesi kuvauksen kirjoittaja – kuinka upee ilmestys oletkaan, josta voidaan ottaa mallia !

   • Nimetön

    21.39 jatkoa keskusteluun vaatteista: Eikös se sanonta ollut niin, että rumat ne vaatteilla koreilee… Ei kunnon työmies tai nainen ehdi vaatteilla hienostella kyllä jämpti on niin.

  • Halpamuoti seis

   Nuo isot vaatejätit tuhoavat käyttökelpoisia vaatteita polttamalla. Kuka maksaa? Kaikki tuo ylijäämä näkyy uusien vaatteiden hinnoissa.
   Todella huono ideologia tuo pikamuoti.

 6. Voi voi

  Voi siihen perustaa jonkun thai hieronta paikan. Kun tällä hetkellä joutuu menemään tampereelle tai turkuun.

 7. Poika maalta

  Kirpparit lisääntyy cittarin ja muiden pellihallien myötä.
  Keskustassa tarve vain vanhuspalveluille.

 8. Mari

  04.59 Nyt vanhatkin yrittäjät, joita olen haastatellut pitävät näitä vuokria liian kovina. Olisiko nyt aika vuokrien tarkistukseen alaspäin, kun siellä Vammalan keskustassa on useita tiloja tyhjillään niin ei se ainakaan kannata.
  Ko. tilaan voisi sopia jokin vanhemmalle väelle suunnattu palvelu, mutta mikä ?Sitä en osaa sanoa….

 9. Olisi hyvä paikka myös pankin konttorille

  ja kiinteistö välitys toimistolle ….lähemmäs asiakkaita nyt kun Nordeakin on lopettanut paljon palveluita…pysäköintitila riittää jollei torin tuleva remontti myllerrä kaikkea. Uimahallia odotellessa.

  • Koittaja

   Mainitsemiesi alojen konttorit häviävät isoista kaupungeistakin. Digitalisaatio vie. Palvelut ovat saatavissa netissä. Kuka enää ostaa lomamatkansa tai varaa hotellin matkatoimistosta? Yhä useammat myyvät asuntonsakin itse Jokakoti-tyyppisten nettipalveluiden avulla. Myymälätilaa ei enää tarvita, kannattaisi purkaa pois kuluttamasta.

 10. Sitten mahtuu

  Jos ketjukaupan vaatteet eivät mahdu, pitäisikö laihduttaa?

  • Nimetön

   Sen kun itse laihduttelet – mutta kerrohan, miksi standardeja pitää alati muutella?
   Minkä tyhmyyden vallitessa tänne maahan täytyy tuoda vallan eri kokoluokkaa olevien rättejä? Kunnolliset kotimaiset mitoitukset taas käyttöön, huom ja sama pätee jalkineisiin. On käsittämätöntä, että suuret tavaratalokaan eivät pidä esim kenkäkokoa 7 suurempia myynnissä….

 11. Karvasmanteli

  Sastamala on paikkakunta, jossa omalle väelle kapasiteetti riittää Ruokakaupalle, kodinkonekaupalle, rakennustarvikekaupalle ja vaatekaupalle.
  Jos joku odottaa vaateketjujen tänne rantautuvan, niin siinä kyllä erehtyy. Ei kukaan lähde perustamaan mitään summamutikassa, vaan siinä tehdään laajat markkinatutkimukset ensin. Ulkopuolisia vaatteen ostajia tänne on turha houkutella, pitää olla jokin muu houkutin, eikä siihen riitä vielä yksi uimahalli.

 12. Nimetön

  KLO 21:39 onko sulle tullu erehdys, kun siitä paskasta niin kovin kirjoitat? Väität olevan naisten pukineissa ja miesten naamoissa, sängessä ? Mutta eräissä julkisissa vessoissa on kyllä näkynyt ihan viime viikkoina käyneen sellaista väkeä, jotka ovat mainitulla aineella sotkeneet lattiaa – se vasta on törkeää rypemistä.

 13. Nimetön

  Paikkakunnalla toimivat kaikki pankit voisivat yhdessä vuokrata tilan omaan käyttöön. Siellä palveltaisiin sellaisia asiakkaita jotka eivät käytä nettiä tai omista pankkikorttia. Sillä ei siis olisi merkitystä, minkä kyseisten pankin asiakas olisi. Kaikki saisivat palvelua. Toki siihen tarvittaisiin vain pieni osa liiketilasta. Puhuttaisiin lähinnä ”rakkaudesta lähimmäiseen”.

  • Nimetön

   Tämä on hyvä idea! Vielä monta vuotta tarvitaan ”oikeaa” palvelua ihmiseltä ihmiselle.