Partalan Taikametsä tuottaa iloa vähävaraisiin perheisiin

Eeva Määttänen (vas.) ja Eva von Koch valmistavat kuusipalloja joulukoristeiksi.

Partalan Taikametsä on valjastettu jo kolmannen kerran Sastamalan seurakunnan diakoniatyön hyväntekeväisyystapahtumalle. Torpon lipputehtaan takana Keikyän Rantalehdontiellä on istutettuja kuusia, joita myydään tuottamaan joulumieltä. Tapahtumassa lauantaina 16. joulukuuta on myös muun muassa piparkakkutalojen huutokauppa.

”Siihen kaivataan tietenkin taloja myytäväksi. Kaupungin maaseutujohtaja Katariina Pylsy on jo lupautunut tekemään piparkakkutalon”, kertoo Sastamalan seurakunnan diakoni Marja Ritanen.

Tapahtumassa on tarjolla muun muassa Taikametsän seikkailurata, kahvia, makkaraa ja kuusen havuista tehtyjä joulukoristeita. Ja tietenkin Markku ja Tuija Torpon seurakunnalle lahjoittamia kuusia Partalan Taikametsästä.

”Niitä voi ostaa joko tapahtumassa, tai sitten tilata. Monet yritykset ovat mukana tapahtumassa. Joulukuusien osalta on erityistä se, että Kuljetusliike Finska valjastaa yhden miehen jouluviikolla kuljettamaan täältä hankitut kuuset jokaisen kotiin saakka”, iloitsee Markku Torpo.

Marja Ritasen mukaan Sastamalassa vallitsee hyväntekeväisyysaalto.

”Yritykset ovat lähteneet hienosti mukaan tuottamaan jouluiloa vähävaraisiin perheisiin. Partalankin tuotto menee koko Sastamalan seurakunnan alueelle, erityisesti lapsiperheille, mutta myös muille.”

Lue koko juttu torstaina ilmestyvästä Alueviestistä. 

Tapahtuma on yksi osa Suomen satavuotisjuhlavuotta. Sillä teemalla Tuija Torpo on tehnyt hienoja kuusikransseja.

Yksi vastaus artikkeliin “Partalan Taikametsä tuottaa iloa vähävaraisiin perheisiin”

  1. Eeva Määttänen

    Pitää muistaa että vaikka talkoisiin on osallistunut yli 20 henkilöä niin herra Saksi ei näköjään tiedä että vain muutama ihminen on ollut todella aktiivinen tässä Taikametsä tapahtumassa..Kiitos siitä heille. Jutussa annetaan ymmärtää että kaikki olisivat olleet mukana koko ajan.Pitää tutkia asioita ennenkuin kirjoittaa.
    Siitä huolimatta ihanaa Joulun odotusta.