Puistotöihin vai museovalvojaksi? Nyt on aika hakea kaupungin kesätyöpaikkoja!

Sastamalan kaupungin kesätyöpaikat odottavat hakijoita. Vuosina 1998 – 2001 syntyneille sastamalalaisille nuorille on tarjolla viitisenkymmentä työpaikkaa pääsääntöisesti neljän viikon ajanjaksoksi.

Etusijalla valinnoissa ovat ne hakijat, jotka eivät aiemmin ole olleet kesätöissä kaupungilla.

Eniten kesätyöntekijöitä otetaan puistotöihin. Valinnat kahteenkymmeneen paikkaan suoritetaan arpomalla. Myös piha- ja kunnossapitotöiden kahdeksan kesäpestiä arvotaan. Haastattelemalla suoritettavat valinnat toteutetaan asumis-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalveluihin sekä varhaiskasvatukseen.

Työpaikat ovat monipuolisia. Asumispalveluissa pääsee ulkoiluttamaan vanhuksia, liikuntapalveluissa esimerkiksi lasten uimakoulujen apuohjaajaksi ja varhaiskasvatuksessa mukaan lapsiryhmätyöhön. Kulttuuripalveluiden pesti puolestaan on Suodenniemen kotiseutumuseon valvojan toimi, johon vaaditaan 18 vuoden ikää.

Kesätyöpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa http://www.kuntarekry.fi

Haku päättyy 4. maaliskuuta. Valinnoista ilmoitetaan valituille henkilökohtaisesti. Lista valituista julkaistaan myös kaupungin kotisivuilla.

12 vastausta artikkeliin “Puistotöihin vai museovalvojaksi? Nyt on aika hakea kaupungin kesätyöpaikkoja!”

 1. Nimetön

  Kun nuorille tarjotaan kesätöitä niin olisi hyvä mainita, että työ sopii myös aamu-uniselle. Sellaiset työajat.

 2. Nimetön

  Pääministeri Juha Sipilä oli ilmeisesti henkilö joka lopulta kaatoi perhevapaaudistuksen. Kepulla on kesällä puheenjohtaja vaalit ja Sipilä ei uskaltanut ärsyttää omia kannattajiaan. Tärkeä uudistus kaatui poliittiseen peliin pääministerin taholta.

  • Nimetön

   Sipilä ei kannattanut kokoomuslaisten esitystä leikata lapsiperheiltä.
   Työpaikatkin olisivat syntyneet vain kalliista yhteiskunnan järjestämästä päivähoidosta.
   Kiitos ministeri Annika Saarikolle rohkeudesta lapsiperheiden puolustamisessa.

   • Nimetön

    Nykyhallituksen silmistä paistaa jääkylmä hile kun mätkivät indeksijäädytyksiä vähäosaisten euroihin. Toimeentulo on heikommilla heikentynyt hälyttävästi vuodesta 2015 saakka. Toki höpistään kauniita fraaseja yhtenäisestäkansasta, mutta totuus jää pyöriin, hallituksen perimmäisten kammareitten pimeimpiin nurkkiin. Mikäli kunnallisveron ansiotulovähennys ulottuisi myös etuustuloihin niin pelkästään silläkin, korjattaisiin vähäosaisten tilanne. Mutta ei, kun ei.

 3. Nimetön

  Suomi nousee kaikilla mittareilla mitattuna.
  Toista oli edellisen hallituksen aikana.
  Silloin nousi vain valtionvelka ja työttömyys

  • Nimetön

   Vuonna 2008 maailmantalouteen iski lama, joka iski myös Suomeen. Yllätys näemmä joillekin. Suomi on uudesta noususta päässyt nauttiin reilun vuoden ja siitä tämä kehitys parempaan. Valitettavasti lapsiperheet, eläkeläiset ja vähäosaiset on jätetty kutsumatta peijaisiin.

   • Nimetön

    Lapsiperheitä puolustava Keskustan perhe-ja peruspalveluministeri Annika Saarikko sai kokoomuslaisen opetusministeri Sanni Grahn-Laasosen itkupotkuraivarin valtaan.
    Naisten mittelöissä tulikivet lentää.

   • Nimetön

    juu, on Grahn-Laasosellekin näytettävä mistä kana
    pissii !
    Johonkin on sekin raja asetettava, että on kuultu jo tarpeeksi, noita kokoomuslaisten jorinoita, kun mitään muuta kuin heidän propangandaansa julkinen tiedonvälitys on väärällänsä !

 4. Nimetön

  Väyrynen toteaa Iltalehdessä, että kepussa meno on kuin Venäjällä, kun Väyrysen ehdokkuus puheenjohtajanvaaliin yritetään torpata kieroilemalla.

 5. Nimetön

  Opetusministeri kannattajineen myy lasten oikeuden omilta vanhemmiltaan saatavaan hoitoon yksityisten kansainvälisten multifirmojen rahastuksen alttarille.