Ford Store Levoranta koki kovan vastuksen Saksassa

Ford Store Levoranta

Ford Store Levoranta joutui Saksassa tiukan paikan eteen. Kuva: CEV.

Mestarien liigassa Ford Store Levoranta eli VaLePa kohtasi Saksassa kovan vastuksen. Vfb Friedrichshafen vei ottelun 3-0.

Erät päättyivät murskalukuihin 25-15, 25-13 ja 25-12. Kotijoukkue oli koko ajan ohjaksissa. Se puolusti erinomaisesti, hyökkäsi varmasti ja oli kaikilla osa-alueilla vieraitaan parempi.

Joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen Friedrichshafen voitti Vantaalla samoin numeroin 3-0. Joukkue johtaa kotimaansa liigaa ja on selvittänyt tiensä Saksan cupfinaaliin.

Tappion myötä Ford Store Levorannan oljenkorsi pudotuspeleihin katkesi. Jäljellä sastamalaisilla on vielä yksi lohkovaiheen ottelu, kun he kohtaavat kahden viikon kuluttua Kreikassa PAOK Thessalonikin. Ottelun panoksena on lohkon kolmospaikka. Kreikkalaisilla on vielä voitolla mahdollisuus edetä yhtenä kolmesta parhaasta lohkokolmosesta pudotuspeleihin. Ford Store Levorannalle ei kolme sarjapistettäkään enää toisi pudotuspelipaikkaa.

Friedrichshafenin valmentaja Vital Heynen valittiin hiljattain Puolan miesten maajoukkueen päävalmentajaksi.

TILASTOT

8 vastausta artikkeliin “Ford Store Levoranta koki kovan vastuksen Saksassa”

 1. Nimetön

  Surkeeta peliä. Missä ne pelimiehet taas oli kun ei kentällä näkyny ?

 2. Tiedän

  Ne pelimiehet olivat Friedrichshafenin porukassa! Eli näkyivät kyllä kentällä, ja vieläpä edukseen. Valitettavasti kotikylän joukkue ei pystynyt vastaamaan kansainväliseen haasteeseen vaikka kotoisessa sarjassa huippujoukkue onkin. Nyt ei kyllä selittelyjä tappiosta odottaisi, siksi verran selvä tasoero oli.

 3. Nimetön

  Ero näkyy jo vaihtopenkillä; Valepan pojat naureskelee syöttövirheille ja ”tuulettaa” porukalla virheelle .Saksan valmentaja antoi heti tiukan palautteen virheestä vaikka alla kaksi ässää!

 4. Ollin oppivuodet

  …eiköhän nyt saatu riittävästi oppia ja tietoa jatkoon….eri asia kannattaako sitten lyödä lisää rahaa tiskiin ja hankkia uusi joukkue..

  nyt kannattaa peluuttaa vaihtopenkkiä niin paljon kuin mahdollista…

 5. VeitsenTerällä

  Ollaan? Mitä järkeä ladata hauleja pöytään ja hankkia vain yksi kentällinen huippumiehiä, jotka pelaa sitten koko kauden vaihtopenkki istuu ja kattelee? Nämä huippukaverit joukkueena dominoivat kotimaan sarjaa, kohta ketään ei kiinnosta enää käydä kattelemassa kiihkeitä tasaisia kappailuja, kun sellaisia ei ole nähtävänä? Katsojamäärät kotiotteluissa tippuvat 30-40 prosentin vuosivauhtia, kun omat voittaa aina? Lisäksi nämä huippukaverit eivät kuitenkaan ole vielä tai enää tai koskaan tule olemaankaan niin huippuja, että kansainvälisiä europelejä voittaisivat esim. mestarienliigassa kuten ny näyttää siltä? Ja kun kotimatsit vielä pelataan ympäri valtakuntaa, lähipitäjien liigapelien kannattajat eivät näe kotihallissaan europelin peliä ja alkaa koko kiinnostus lopahtaa siihen sitten. Näin ainakin itselle käynyt.

  • Nimetön

   Niin, siis vaihtopenkillä istutetaan HYVIÄ pelaajia. Ihmettelen tätä.