Sastamalassa kuvattu Latelan kohtaus ei näy televisiossa

Realitysarja Latelaa kuvattiin Sastamalassa Houhajärvellä viime vuoden elokuussa.

Ryhmä toi kameransa rengasyrittäjä Jari Ylisen luo Moitusmaantielle. RengasGroupin porukka asensi renkaat Latelan ajopeliin.

Alkutietojen mukaan Sastamalassa kuvattua materiaalia olisi pitänyt näkyä sarjan 6. tai 7. jaksossa. Jari Ylinen on kuitenkin saanut Latelan pojilta viestin, jonka mukaan kyseinen kohtaus ei ole jäänyt lopulliseen versioon. Päätökset ohjelmien sisällöstä tekee Yle.

Aikaisemmin Alueviestissä:

Latelaa kuvattiin Houhajärvellä – “Sastamala-jakso” tv:ssä ensi viikolla (20.7.2018)

 • avatar Nimetön

  Näinhän tv-ohjelmat ja elokuvat tehdään.
  Muutaman minuutin jaksoa varten kuvataan kymmeniä tai satoja tunteja materiaalia, josta sitten tuottaja koostaa mieleisensä ohjelman. Vain pieni osa kuvatusta mahtuu lopulliseen versioon.

  • avatar Nimetön

   Pitäiskö siihen kans tulla tulosvastuu? Ettei kymmeniä tunteja kuvata ja valmista näytetään minuutti. Sentään hoitotyössäkin vieteriä kiskotaan aina vaan kireämälle. Yle kans ruotuun. Kun ei se lopputulos kuitenkaan monesti ole mitenkän hääppönen.

   • avatar Nimetön

    Haluaisitko nähdä parhaaseen katseluaikaan ne kymmenet tunnit leikkaamatonta raakamateriaalia? Sekö olisi mielestäsi hääppöstä?

   • avatar Nimetön

    7:10 Sitä yritin sanoa, että tarvitaanko kymmeniä tunteja kuvattua materiaalia muutaman minuutin valmiiseen esitykseen. Siinä ei ole tapahtunut edistystä vuosikymmeniin. Missä muussa ammatissa saa jatkuvasti “harjoitella” ammattilainen työtään tuntitolkulla?

   • avatar Nimetön

    Spede otti kaikki yleensä kerralla talteen ja juuri mitään ei leikattu pois. Hyvin kansa on niistä filmeistä ja ohjelmista tykännyt. Toki Spede maksoi palkat omasta rahapussista. Siinäkö syy?

 • avatar Nimetön

  Tulos TV- ja elokuvatuotannoissa on aina katsojien päätettävissä. Ellei katsota ei myöskään kovin kauan tehdä.

  • avatar Nimetön

   Ei katsojat siihen pysty vaikuttaan miten kauan yhtä otosta kuvataan. Pitää pyrkiä siihen, että pienemmällä työtunneilla saadaan työt tehtyä. Siinä olisi Ylellä paljon perattavaa.

 • avatar Nimetön

  Latela hyvä ja porukka täys 10! Ei voi muuta sanoo.Koittaa tyrväällä samaa.

 • avatar Seikki

  Latelan poikain autosta meinas Albanian reissulla pudota etupyörä kyydistä? Ensin arvelivat laakerivikaa, mutta lopulta havaitsivat että vanteen pultit oli jäänyt huonolle kiristyksellen? – mää sanoin siä kummivirmassa, että…

Kommentointi ei ole käytössä.