“Huonolla pelillä emme pärjää” – VaLePan voittoputki poikki Mestaruusliigassa

Mikko Esko.

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallon alkukauden viiden ottelun voittoputki katkesi Kuopiossa. Savo Volley kaatoi vieraat luvuin 3-0 (25-22, 25-20, 25-22).

Isäntien suorasta voitosta huolimatta ottelu oli yleisilmeeltään tasainen. VaLePan päävalmentaja Radovan Gacic kehui vastaanottoa varsin hyväksi. “Muuten emme olleet selkeästi sillä tasolla mihin pystymme”, hän sanoi.

Kapteeni ja passari Mikko Esko harmitteli, että pukkipaidat tekivät muutamia helppoja virheitä. “Tämä oli meille hyvä oppitunti – huonolla pelillä emme pärjää”, hän sanoi.

TILASTOT

 • avatar Nimetön

  Hyvin FSL yritti! Siitä pojot miehille! Ivanovn 17v passarina vastassa!

 • avatar Nimetön

  Oikeesti kun katoin puolueettomilla silmillä Valepa haastoi Savo volleyn hyvin!

 • avatar Nimetön

  FSL. Kyllä yritti kaikkien aikojen Suomalaisella joukkueella joka koottu muukalaisilla! Vielä kun Silli ja lelu terveenä saavat kunnolla köniinsä.

 • avatar Nimetön

  Tässä ja nyt ei voi valmentajaa syyttää! Kysymys kuuluu kuka teki joukkueen? Jos syyllisiä haetaan,häviöihin!Sarja vielä alkutekiöissä kumminkin.

 • avatar Nimetön

  Ehkä tämä tappio oli nyt oikein hyvä opetus joukkueelle, herättävä tappio. VaLePalla on nyt joukkue jonka pitäisi voittaa jokainen peli kotimaassa kotimaisia joukkueita vastaan 3-0, Savon porukka mukaan lukien. Kuitenkin nyt vaaditaan pitkäjänteistä kärsivällisyyttä sekä joukkueelta itseltään että myös valmennukselta sen suhteen että löydetään nopeasti pelaava vakio seisokki kuin myös se että jokaiseen peliin, siis jokaiseen peliin on valmistautuminen vähintää 100% tasolla.

 • avatar Nimetön

  Olisiko vähän kuitenkin niin, että parikymppiset pelaajat olisivat nopeampia ja notkeampia kuin nelikymppiset. Kamalan näköistä kun kankeat ukot yrittävät selkä suorana pelastaa palloja lattian pinnasta.

 • avatar Nimetön

  FSL parantaa varmaan kun vastus heikkenee! Mutta monen pelaajan kohdalla maksimit nähty jo!

 • avatar Nimetön

  Pitäs voittaa ja pitäs! Ei auta vaikka roosterissa kuinka monta maajoukkumiestä,ei niitä kerralla kaikkia peliin saa.Nuoremmat kehiin!

 • avatar Nimetön

  Valepalta ihan hyvä suoritus, pitää muistaa että Valepan passari 40v. on pelannut ikäsekseen hyviä pelejä, samoin libero on ikämies, antaa tasotusta vastustajalle.
  Ja kyllähän Savon passari 18 v. vei pelin 3-0, passitarkkuus ja tempo hyvää luokkaa, Savon libero vähän eri luokan kaveri kuin tämä Valepan selittelijä.

 • avatar Nimetön

  Tuskin sekään parantaa peliä kun valmentaja tepastelee koko pelin ajan hermostuneena melkein kentällä ja riitelee verkkotuomarin kanssa. Turhautumisesta kertoo myös se kun kokeneimmat pelaajat valittavat lähes jokaisesta vastustajalle menneestä pisteestä. Nyt olisi ryhtiliikkeen paikka.

  • avatar Nimetön

   No tämä ei ole uutta, Esko ja kumppanit käyttävät kokemuksen tuomaa “auktoriteettia” tuomareihin.Heikompi tuomari sortuu näihin, kokenut tuomari ei.

 • avatar Nimetön

  Seuraavana täysin Suomalainen Etta,varmaan helppopeli konkareille!

 • avatar Nimetön

  Ehkä tuossa on valepan pelin kuva nuoret lahjakkaat pelaajat vaihdossa, ehkä nin ei voi laittaa kentälle kun olisivat parempia kun nämä ikämiehet. Valepaan ei kannata nuorten mennä. Kauvankohan tuota katsotaan.

 • avatar Nimetön

  Mikä pakko mielle on yrittää tuosta urposta yp kun ei vastaan otto eikä puolustus riitä , vois mennä kokeileen 1-sarjaan sitä hihan kestävyyttä luulen ettei riitä sielläkään mutta pakkohan sen on olla kentällä vaikka pelais miten, valmentaja kehuu on meillä hyvä vastaanotto. valepan ongelma on nämä ikämiehet joita ei voi vaihtoon laittaa, nyt herätys seuranjohto.

 • avatar Nimetön

  On nilkasta poissa 2viikkoa vielä! Sopimus Savoon 5v joten olisi pitänyt hoitaa aiemmin.Oli kyllä lehtitietojen perusteella voinut pelatakkin täällä,muttei porkkanoilla!

Kommentointi ei ole käytössä.