KATSO NIMET – Alueviesti kokosi jakelualueensa kansanedustajaehdokkaat

Kansanedustajat Satonen, Hakanen ja Nurminen kannustivat väkeä vaaliuurnille viime kuntavaaleissa. Kuva: Minna Isotalo.

Alueviestin jakelualueelta pyrkii ensi kevääm vaaleissa eduskuntaan tämänhetkisen tiedon mukaan 21 henkilöä. Heistä 8 on naisia ja 13 miehiä.

Sastamalasta kansanedustajiksi mielivät nykyiset edustajat keskustan Pertti Hakanen, sdp:n Ilmari Nurminen sekä kokoomuksen Arto Satonen.

Heidän lisäkseen sastamalalaisista ehdolla ovat kristillisdemokraattien Petri Kulju ja vasemmistoliiton Leena Saarela.

Huittisista kansanedustajaksi tähyää keskustan Martin Ylikännö.

Eduskuntatyöstä tämän vaalikauden pois jättäytyvän punkalaitumelaisen Martti Mölsän (sin.) ääniä lähtee tavoittelemaan Ari Prihti. Hän on Pirkanmaan sinisten sekä Punkalaitumen kunnanhallituksen puheenjohtaja.

Muita jakelualueemme ehdokkaita ovat keskustan riveistä Veli-Pekka Suni Säkylästä ja Eeva-Liisa Tuominen Kokemäeltä.

Kokoomukselta nokialaiset Jari Kinnunen ja Nea Lehmussaari sekä säkyläläinen Krista Sorri.

Demareilta Marko Asell, Roope Lehto ja Jari Roslof Nokialta.

Perussuomalaisista kansanedustajiksi mielivät Tuomo Isokangas Nokialta sekä Rauno Mäki Hämeenkyröstä.

Naapurikuntien ainoa vihreä ehdokas on nokialainen Piila Paalanen.

Vasemmistoliitto on asettanut ehdolle nokialaiset Anneli Lehtosen ja Anne Nymanin sekä hämeenkyröläisen Raija Westergårdin.

  • Nimetön

    ÄÄNESTÄJÄT:sovitaanko niin että kuluva kausi on satosen jäähyväis kausi

    • Nimetön

      Miksi? Satosta äänestetään taas sankoin joukoin.
      Ymmärrän, että Arton putoamiseen tarvitaan agitoitu salaliitto, mutta et taida saada kuitenkaan sellaista kasaan.

      • Nimetön

        Hänen äänimääränsä on ollut melkoisessa laskussa, onneksi. Ei tavallinen kansa tyhmää ole, sitä voi huijata kerran, mutta pitää olla persu, että voi huijata toisenkin kerran.

  • Nimetön

    Eipä ole Pirkanmaan ehdokkaista ketään jota voisin äänestää. Kotikunnan loikkari Prihtikin jää ilman ääntäni.

    • Nimetön

      Mielenkiintoista. Tunnetko kaikki sadat ehdokkaat noin hyvin? Äänestä puoluetta. Jos et halua ehdokasta eduskuntaan, valitse joku turhista täyte-ehdokkaista, joilla ei ole vaaraa päästä läpi.

  • Nimetön

    toivottavasti satonen ei saa ääniä .putoisi pois kuin eno veneestä

  • Nimetön

    Onko taksikuskeja joukossa? Taksiasiainvaltuutettu Tuomas Kurttija (SDP) pitää heitä parhaimpina asiantuntijoina kansaa tulkitsemaan.
    Metriäkään en ole omaa autoa käyttänyt, kun taksin takapenkillä matkustaminen lasketaan työaikaan, myös demarieläkeläisten tilaisuuksin matkustaminen.
    Kurttila lienee olevat SDP:n ehdokkaana Keski-Suomessa.

  • Nimetön

    Kyllä se työstä käy kun puhuu paskaa , kaikilta ei valehtelu onnisu .

  • Asiantuntija

    Kansanedustajat on yhtä turhanpäiväsiä kun taajamien hidastetöyssyt .

  • no pian nää töyssyt taas

    kuten joka neljäs vuosi pällistelee jokaisessa lehdessä ja telkkarimainoksessa ja jos jonkinlaisessa kilpailussa ja ohjelmassa ja tunkee postilaatikosta sisään jos ei ole muistanut kieltää mainoksia, radiosta puhumattakaan, kadotakseen taas..mutta oikeat töyssyt on ja pysyy…vois vaikka loukkaantua..siis töyssy kun verrataan kansanedustajiin, jotka ovat melkoisia jarruja, töyssyhän vain hidastaa paitsi joku japanilainen auto saattaa kyllä hajota pelkästä säikähdyksestä.

    • richer than you

      En sinuna yhtään haukkuisi noita nousevan auringon maan mahtavia koneita. Varsinkaan kun itse ajat puheidesi perusteella ranskanpullalla. Vitsaillaan yhdessä sitten kun vartoot romuasi huoltamolta ja itse pääsen huoletta kulkemaan mihin ikinä tahdon.

  • Raha ratkaisee

    Ennen valintaa ehdokkaat lupaa vaikka mitä mutta valinnan jälkeen lupaukset unohtuu .
    En ymmärrä kun P. Orpo ilmoitti että valtionvelka lyhenee kun ei oteta lisää lainaa , erikoinen laskutapa .

    • Nimetön

      Ihan omaksi parhaaksesi. Älä koskaan sekaannu mihinkään raha-asioihin. Ihan perusasiat näyttää olevan pimennossa.
      Valtion velka vähenee, jos ei oteta uutta.
      Olemassa olevalle velalle on lyhennysohjelma, jonka mukaan sitä lyhennetään eli maksetaan pois. Ja jos uutta ei oteta – niin siksalabim – velka vähenee silloin. Eikös olekin monimutkaista.

      • Ananasakäämä

        Siksalabimille tiedoksi että paperilla asiat saadaan näyttämään ihan miltä halutaan .

      • Nimetön

        Edelleen vahvistuu käsitykseni täydellisestä kyvyttömyydestäsi ymmärtää edes yksinkertaisimpia talousasioita, jos et ymmärrä, että lyhentämällä lainaa se pienenee.

      • Nimetön

        Suomi lyhensi edellisen kerran vuonna 2008. Sen jälkeen on maksettu pelkkiä korkoja.

  • Nimetön

    OLLI KÄRKI on perussuomalaisten ehdokas. Miksi nimi puuttuu listalta???? Alueviesti on ennenkin sorsinut persuja, olen sen pannut merkille. Täytyykin äänestää Ollia.

    • SDP=roskapuolue

      Se on ihan sama ketä äänestää kunhan ei äänestä SDP : stä ketään .

    • Nimetön

      Olli Kärki puuttuu listalta varmaan sen vuoksi, että sastamalalainen paikallismedia niin haluaa. Olen huomannut jo pidemmän aikaa, että tällaista puolueellista ”journalismia” näillä kulmilla harrastetaan.

  • Totuus

    Roskasakkia koko paska porukka Ei ole järkeä nillä olenkaan Maahanmuttajia lisää vaan ja kantaväestö kärsii Pienituloisilta leikataan loputkin

    • Toinen totuus

      Ei se sinun ”roskasakkisi” ole ilman äänestäjien tahtoa eduskuntaan päässyt. Arvostelet ihan väärää sakkia, vika on kaltaisissasi äänestäjissä, jotka antavat äänensä muilla kuin asiaperusteilla tai eivät äänestä lainkaan.
      Äänestä niitä, jotka ovat leikkauksia vastaan. Jos äänestät porvareita, saat syyttää vain itseäsi pienituloisten kurjistamisesta ja jos et äänestä, ei sinulla ole oikeutta arvostellakaan.
      Maahanmuuttajat todella pitäisi saada jälkeläisineeen takaisin kotimaahansa. Jos kaikki Ruotsiin muuttaneet 300000 ahkeraa työläistä perheineen saataisiin takaisin Suomeen, työvoimapula loppuisi siihen.

  • Nimetön

    Nykyhallitus on varoittava esimerkki miten äänestyskopissa tehdään suurimmat virheet. En kuitenkaan moiti äänestäjiä, vaan oikeiston harjoittamaa sumutusta. Suomessa on valtamedia porvareitten hyppysissä, Yle mukaanlukien. Ei ihme, että äänestäjien manipulointi onnistuu.

  • Nimetön

    Nykyhallitus on tehnyt mahtavaa työta.
    Valtionvelkaa on ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen pystytty lyhentämään. Suomi on siis käännetty nousuun myös velkaantumisen osalta.

  • Toveri

    Lisä vaan tätä lapsellista röykytystä niin kannatus sen kun kasvaa.

  • Nimetön

    Eduskunta ja kunnallisvaaleilla valitaan Suomen ja kuntien parhaimmat valehtelijat yhteen ja sitten kansa valittaa kurjuutta .

    • Nimetön

      juu, ja kannattaa myös muistaa se, että yksittäinen edustaja ei saa mitään aikaan, kun häntä rajoittavat puolueen linjaukset

  • Nimetön

    Jokaisen puolueen arvomaailma, tavoitteet ovat paljon tärkeämmät kuin yksittäisen ehdokkaan lupaukset. Ja se, keiden puolueiden kanssa yhteistyö onnistuu. Suhteessa äänestäjän odotuksiin tulevasta. Suomessa kuitenkin puolueet päättävät politiikan suunnan eduskunnassa. Kuten pitääkin. Siksi puolue on tärkeä.

  • Hl¨

    Mitä nämä nykyiset ehdokkaat ovat oikeasti saaneet aikaan?
    Kolme saisi heti poistua listoilta, todella ärsyttäviä persoonia. Itserakkaita, herkästi suuttuvia, aina naisten hurmausta, mutta harvoin mitään muuta.

    Mokomatkin puumat taas pääsevät äänestämään. Kehveli sentään äänioikeuden laajennusta silloin aikoinaan.

  • Nimetön

    Valtionvelka vähee, mutta tarkkana pitää olla ääntä antaessa.
    Lapsiasiainvaltuutettu Tuomas Kurttilan sdp, tapaisia henkilöitä ei pidä päästää yhteisistä varoista päättämään
    Harmillista on todeta SDP:n johdonkin ajavan velalla elämistä, joten nätä lapsiltamme lainaavia näyttää riittävän.

    • Nimetön

      17:35 Nykyhallitus ei pystynyt leikkaan turhista ja jopa vahingollisia yritystukia. Mutta koulutuksesta kyllä, vaikka muuta todistivat ihan pahvilaput kourassa. Eli vietiin lasten tulevaisuus. Porvaripääministerit ovat viimeisen 15 vuodenaikana lisänneet valtionvelkaa 60 miljardista 104 miljardiin.

      • Nimetön

        Aika kova valta pääministerillä, kun pystyy yksin ilman eduskuntaa lisäämään valtionvelkaa. Kerrassaan vaikuttavaa.
        Vihervasureilla tuntuu olevan tuo väärin muistamisen ja väärin ymmärtämisen lahja vähän kaikessa toiminnassaan. Sen kyllä huomaa politiikassakin. Väännellään totuutta ja suorastaan valehdellaan kansalle.

      • Nimetön

        Edellisen hallituksen kokoomus, SDP,vihreät, vasemmistoliitto, kristilliset ja ja ruotsalainen kansanpuolue aikana valtion velka nousi 64 miljardista 130 miljardiin.
        Mihinkähän ne rahat kuluivat, kun työttömyyskin nousi 100 000 työttömällä.

    • Nimetön

      Kurttila on pitkästä aikaa henkilö, joka on saanut oikeita asioita aikaan ja on todella pitänyt lasten asiaa esillä. Yli 40 virkamatkaa toimeen kuuluvissa asioissa! Aika rankkaa. Muuan seutumme kansanedustaja kýllä ramppaa saman verran, mutta penkkiurheilun ja shakin pelailun piirissä. Porvarien piirissä on totuttu palkkiovirkoihin, joissa ei kuulu tehdä muuta kuin nostaa palkkaa.

  • Kasse

    SDP:läiset on pahempia kuin terroristit sais kaikki sotkea suohon ja syvälle .

    • Nimetön

      Hieno juttu! Kun demareiden kanssa on erittäin helppoa tulla toimeen, väliin hauskaakin, niin sinun mielipiteesi mukaan meidän kannattaisi ottaa kaikki terroristin Suomeen, he kun ovat mielestäsi vielä mukavampia naapureita.

    • Nimetön

      Sunkin kannattais opetella mielipidepalstalle kommentoinnit säännöt: Älä uhoa, äläkä hauku muita keskustelijoita, kaikilla on oikeus asialliseen keskusteluun.

  • Piilokamera

    Kukaan heistä ei ole ollut suosikkini tai tule. Kun tietää näiden tyyppien pimeitä puolia, ei kyllä huvittaisi antaa ääntänsä edes unissaan heille.

    No, äänestäjät ovat tyhmää porukkaa etenkin Vammalassa.

    • Nimetön

      Olivat äänestäjät tyhmiä tai ei, niin heidän äänensä ratkaisee. Itse aion jälleen näissä tulevissakin vaaleissa äänestää luottomies Satosta.

  • Matlock

    Kannattaa muistaa että edustajat on ammattirikollisia ja vie kansalaisia 6-0 .

    • Nimetön

      Vaikka trolli oletkin, niin kommenttisi täyttää rikoksen tunnukset.
      Älä ihmettele, jos poliisi ottaa yhteyyttä.

  • Nimetön

    No eiköhän me näillä mennä kun muitakaan ei ole asettunut ehdolle. Kyllä Sastamalan ehdokkaat ovat hyviä kaikki omilla vahvuusalueillaan joten kaikki vaan äänestämään omia ehdokkaitaan.
    Se joka ei äänestä niin turha ruikutella ja valitella, se on se tyhmin äänestäjä!

  • Nimetön

    Vasemmisto ja SDP lupaavat kaikkea ilmaiseksi maan ja taivaan välillä. MISTÄ RAHAT????

      • Nimetön

        Sitten vasurit huutaa kurkku suorana, että yrityksillä ei ole mitään moraalia, kun yritykset joutuvat potkimaan työntekijöitä pihalle tukien katkettua.
        No saisittepa taas valittaa. Siitä ei tule loppua – on aihetta tai ei.

      • Nimetön

        14:12 Eli veronmaksajat maksaa osan kyseisen työntekijöiden palkasta yritystukina. Eli firmalle sosiaalitukia. Samalla nykyhallitus on jäädyttänyt takuueläkkeiden ja kansaneläkkeiden indeksitarkistukset vuodesta 2015 asti. Kolmena vuonna peräkkäin. Kaiken kukkuraksi asiakasmaksuja on terveydenhuollossa korotettu 30%. Kyllä vähäosaisia nyt roimitaan selkään Sipilän hallituksen toimesta.

      • Nimetön

        . . . ja työllisyys on noussut rytisten ja pieni- ja keskituloiset ovat saaneet eniten hyvää verotuksellisesti ja autoveroa on laskettu ja . . .
        Kovin on valikoivaa vihervasurin valitus. Vielä, kun ottaa huomioon sen, että osa sinun listastasi oli täyttä potaskaa.

      • Nimetön

        18:23 Sinun vuodatuksessa ei ollut totta edes seitinohuen lankan vertaa.

  • Nimetön

    Lisäksi porvarihallitus jäädytti myös veteraanien rintamalisät. Oikeisto taistelee myös niitä vastaan, jotka aikoinaan tappelivat tämän maan itsenäisyyden puolesta. Nyt on porvareitten hermo pinnassa ja piilottavat päänsä mörönpyllyyn.

    • Nimetön

      Eipä taistele. Ja jos taistelisikin, niin ei ainakaan vehkeillyt Neuvostoliiton hyväksi samaan aikaan, kun nämä veteraanit puolustivat Suomea.
      Ei liene tarvetta mainita minkä aatesuunnan edustajat näin tekivät. Helpotan sen verran arvausta, että avainsana on ’Terijoen hallitus’.

      • Nimetön

        19:41 Suomessa ei kyseistä nukkehallitusta noteerattu mitenkään. Sehän oli Staliinin tekele. Silloin oli paljon järkyttävämpi tilanne, kun meidän herrat myivät Suomen, Hitlerin Saksalle. Ennen jatkosotaa. Itsenäisyys säilyi, mutta hinta oli järkyttävä.

      • Nimetön

        22:22
        Ota historian kirja käteen ja tutustu joulunpyhinä siihen. Et ole näköjään koskaan avannut.
        Terijoen hallituksen osalta meni pieleen. Samoin ’Suomen myynti’.

  • Leipuri

    Virkamiehiä ja päättäjiä tarvis leipoo kunnolla turpaan ennen kuin ne ymmärtää mitään .

  • Nimetön

    Joku voisi jopa ihmetellä, että Sipilän hallitus ei ymmärrä taloutta – kokonaisuutena. Tienhoidosta leikataan jälleen 400 miljoonaa. Eli metsäteollisuus kärsii puupulasta kun soratiet parkuu tuskissaan. Samalla vaahdottiin, että velkaa otetaan vähemmän kaksi miljardia! Kyllä maanteiden kunnostus voidaan tehdä lainarahalla, kun sillä pidetään teollisuus ja muukin talous elinkelpoisena. Mutta porvarihallitus ei tätä ymmärrä. Ensi vuonna uutta asvalttia lasketaan yhtä vähän kuin vuonna 1964! Mistä herroille viisautta?

    • Nimetön

      Olipa hyvä huomio. Talouden ymmärrys kokonaisuutena on vaikeata. Varsinkin Sipilän populisti hallitukselle. Jossa persupuolue koottiin rippeistä uudestaan kasaan ilmastointiteipillä. Ei kansantaloutta pidä romuttaa siihen, että jätetään tiestö rappiolle.

      • Nimetön

        Kuinika Sipilän hallitus voi syyllistyä populismiin ja kansan mielestä väärään politiikkaan samaan aikaan?
        Googlaa, jos et tiedä mitä populismi tarkoittaa.
        Tässä taas hyvä esimerkki vihervasureiden valituksesta, vaikka eivät edes ymmärrä valittamiaan asioita. Pääasia, että saa valittaa, kyllä jokin tekosyy keksimällä löytyy.

      • Nimetön

        Talouden ymmärrys on tosiaan vaikeaa. Mitä luulet Antti Rinteen, tai kuka nyt onkaan remmissä, tekevän kun kestävyysvaje on 9 miljardia.
        Se tarkoittaa että julkisien menojen huimaa kasvua, ei tarvitse olla kummoinenkaan ennustaja kun seuraava hallitus esittelee pitkät leikkauslistat julkisista palveluista ja lisäksi huiman lainanoton.

    • Nimetön

      Lähde itse ehdokkaaksi eduskuntavaaleissa, jotta yksi viisaskin olisi valittavissa.

  • Nimetön

    Kyllä tällä hallituksen kokoonpanolla on saatu aikaan ainakin se, että taxi-lain muutoksella sekoitettiin täysin Kela taksia tarvitsevien pääsy ajallaan lääkärinvastaanotolle. Miksi taxi pitää tilata Tampereelle soittamalla vaikka Sastamalassakin on oman paikkakunnan yrittäjiä. niin tälläinen Tampereelle soittaminen on pian lopetettava ja palautettava kyydin tilausnumero Sastamalaan soitettavaan puhelinnumeroon. Kuinka voi olla niin, ettei kela-korvausta voi saada lainkaan sairaalamatkasta, ellet tilaa juuri Tampereelta kyytiäsi. Kaipa paikallistuntemus paikallisilla yrittäjillä sentään on vieläkin parempi, kuin jollakin vaikkapa Kangasalta tulevalla pirssin kuljettajalla. Ympäristö saastuu pitkien ajomatkojen vuoksi ja kyyti jää saamatta, ellei pirssikuski löydä asiakasta. Jos korvauksen saaminen on kiinni ainoastaan siitä, mistä puhelinnumerosta kyydin tilaat, niin olisi korkea aika siirtyä entiseen käytäntöön ja omalle paikkakunnallemme palauttaa oma tilauspuhelinnumero. Ehkä seuraava hallitus jo järkeistäisi tämän asian yksinkertaisemmaksi. Toivoa sopii. Jos tilaat itse haluamasi taxin ja saat lääkäriltä todistuksen taxin käyttöön, et saa korvausta senttiäkään. kun et tilannut kyytiäsi Tampereen numerosta. Onko tämä tasa-arvoista kohtelua kansalaisille. Ei ole ja siksipä pitää myöskin näihin sairaalakäynteihin saada valinnnanvapaus, joka toisi tasa-arvoisen kohtelun sairaiden ihmisten lääkärikäynteihin kuljetusten osalta. Miksi korvauksen saanti on sidottu Tampereelta tilattaviin kuljetuksiin? Odotan, että tasa-arvo toteutuu ja palveluliikennöinti sairaiden ihmisten kohdalla saadaan toimimaan, kuten ennen tätä onnetonta lakiuudistusta.

    • Nimetön

      asiassa on erityisesti kiinnitettävä huomita siihen, että kun kela-taxi systeemi aikanaan luotiin, ei sitä ole millään tavoin kehitetty eikä parannettu, vaan kysymyksessä on päätön, säästöö säästöö pyrkimys, viis veisataan kohderyhmästä, sairaista tai vammaisista asiakkaista

  • Turha haaveilla

    Suomi on laskenut kaikki sen varaan että VENÄJÄ taas kerran pelastaa Suomen .

  • Nimetön

    Saako metsäteollsuus puuta riittävästi kun porvarihallitus näyttää keskisormea sorateille. Eikä hääviltä näytä muukan liikennöinti. Porvarit eivät ymmärrä taloutta ja teollisuuden tärkeyttä. Suomi on hamppareitten armoilla. Porvarihallitus.

    • Nimetön

      No jopas jotakin. Ensimmäistä kertaa Suomen historiassa vasurit ovat huolissaan metsäteollisuudesta.
      Ei ne kuormat ajamatta jää.

      • Nimetön

        22:20 Mistä oletat, että vasemmistolainen olisin? Tyhmiä olisivat porvarit jos kaikki hyväksyvät Sipilän kohelluksen. Varsinkin pääministerin halventavat leimakirveet työttömistä. Sillä työttömistäkin on 30% johtajia, konsultteja, opettajia sekä paljon sellaisia, jotka eivät tunnista itseään vasemmistoon. Kyllä kriittisen mielipiteen saa maan hallituksesta ilmaista, vaikka ei miellä itseään mihinkää poliittiseenlinjaan. Sananvapaus kuuluu kaikille.

      • Nimetön

        Missähän vaiheessa yritin rajoittaa sananvapauttasi?
        Pääministeri ei ainakaan minun tietääkseni ole heilutellut leimakirvestä.
        Sen sijaan hän on yrittänyt aktivoida työttömiä ja toisaalta helpottaa pienyritysten työllistämiskynnystä.
        Joku voi noitakin asioita pitää huonoina. Minä taas näen ne välttämättöminä toimenpiteinä nostettaessa Suomen työllisyyttä ja kilpailukykyä. Näistä toimenpiteistä hyötyvät kaikki – myös työttömät.

      • Nimetön

        14:46 Missä vaiheessa olen sellaista väittänyt, että yrität sananvapauttani rajoittaa? Pääministeri on toistuvasti sanonut, että ”monelle työttömyys on elämäntapa”. Otetaanpa muutama luku. Työttömistä on johtajia reilut 3000, erityisaiantuntioita n. 47 000 ja asiantuntijoita n. 35 000. Kaikkiaan työttömistä on 50% sellaisia jotka eivät edusta perinteistä duunariammattia. Eli työttömyys voi iskeä kehen tahansa. Joko lyhyen tai pidemmän jakson. Siksi pääministeri Sipilän puheet työttömyydestä elämäntapana, on erittäin loukkaavaa.

      • Nimetön

        Sanomalla ’Sananvapaus kuuluu kaikille’. Miksi tuot asian esille, jos et tarkoita sillä mitään?
        Kovia lukuja vetelet hatusta. Akavan mukaan korkeakoulutettuja on noin 15% työttömistä.
        Työttömyys elämäntapana voi loukata joitakin – en epäile. Pitää vain muistaa, että se on aika oikeaan osunut kommentti.

      • Nimetön

        23:34 Kun pääministeri repii leukojansa sanomalla, että ”työttömyys on elämäntapa”. Osoittaisi jonkinlaista sivistystä yksilöidä sanomisensa, mikäli pääministerin avustajista löytyisi yksi järkevä ihminen. Kaikilta elämänaloilta löytyy väärinkäytöksiä, mutta silti ei saa tuomita jokaista. Esim. joku yrittäjä on luikuri. Ei Sipilä silloin sano, että ”yrittäjät ovat rosvoja”.

  • Nimetön

    Varsin hyvin näyttää puuta kulkevan, Pääministeriehdokas Antti Rinne sdp. tosin haluaisi rajoittaa hakkuita nykyistä pienemmiksi.
    Demareita näyttää liikenteessä kiinnostavan lähinnä taksiautoilut oma-asiainvaltuutettu Tuomas Kurttilan tapaan

    • Nimetön

      sinulle joka ei hyväksy lähimmäistään, mitäs teet, kun joku päivä saat vaikka sairaskohtauksen, jonka seurauksille sinäkään et voi mitään, voi tulla vaikkapa itselle honotus tai muu ”häiritsevä” vika
      ???

  • Taloustohtori

    Eduskunta on kuin syöpäkasvain ja edustajat kasvaimen etäispesäkkeitä .

    • Nimetön

      Eduskunta on tärkein ja hallitus että presidentti ovat pelkkiä heittopusseja, jos tiukalle joudutaan. Eduskunta säätää lait joilla esim. yhteiskunnan kuppaajat joutuvat ruotuun. Siksi varsinkin eduskunnassa palkansaajia ja vähäosaisia kansalaisia edustavat ovat ykkössijalla.

      • Nimetön

        Taisit tehdä ihan oman tulkintasi asioista, samaa mieltä siitä että sosiaalituilla elävät kuppaavat yhteiskuntaamme.

      • Nimetön

        säätää lait – joita Trafillakin tulkitaan, miten tulkitaan….

      • Nimetön

        09:16 Sosiaalituilla, eli yritystuilla ja ilmaisilla harjoittelijoilla, työtoimintaan pakotetuilla yms. elävät firmat todella kuppaavat yhteiskuntaamme.

  • Nimetön

    Antti Rinne lisää jälleen rahaa eläkeläisten äänien saamiseksi.
    Asumistukeakin ehdottaa korotettavaksi.
    Siinä jälleen esitys, jossa vuokrien korotusten kautta odotetaan rahaa palaavan SDP:n pohjattomaan vaalikassaan.

    • Nimetön

      Jos seuraava pääministeri olisi Rinne (oikein puistattaa), niin meno tulisi olemaan julmaa. Suomi ajetaan uudelleen taantumaan heti, kun valta vaihtuu.
      Ei siinä muistella oppositioaikoja eikä vaalilupauksia. Historia ikävä kyllä tulee toistamaan itseään vasuripääministerin osalta. Ja Suomi kärsii.

      • Nimetön

        Todellakin, mikäli pääministeriksi valittaisiin laittomiin lakkoihin syyllistynyt Rinne on taantuma väistämättä edessä.
        Hovioikeudessa sakkotuomioon laittomuuksistaan tuomittun ja metsäteollisuudelle miljoonavahingot aiheuttaneen miehen pitäisi yleisen edun vuoksi
        väistyä politiikasta.

  • Nimetön

    Miksi jokainen paikallinen kansanedustaja pysyy vaiti Kela-taxi uudistuksen aiheuttamasta eriarvoistamisesta ja valinnanvapauden loppumisesta, sen jälkeen kun tilaukset pitää soittaa Tampereelle, ja kyydin tuleminen on tullut epävarmaksi. Myös korvauskäytäntö saattaa olla laiton silloin,jos tilaa itse haluamansa luotettavan kuljetuksen sairaalaan tai lääkäriin menoa varten. Et nimittäin saa senttiäkää korvausta, jos käytät haluamaasi paikallista taksia,jos tilaa sitä Tampereelta. Mikä tekee Tampereelta tilatusta kyydistä korvattavan, mutta itse tilaamaasi samaan kohteeseen ja tarkoitukseen tilattu kuljetus ei kuulu korvauksen piiriin. Olkaa hyvä ja vastatkaa joku asiasta tietävä, joku kansanedustaja tai taksiyrittäjä. Kelalta ei vastausta kannata odottaa, siellä ei edes kysymystä taideta ymmärtää!

    • Nimetön

      vaiti pysytään myös siitä seikasta, että ulkoistamisen myötä ei enää eduskunnan oikeusasiamies ota kanteluja tästä ulkoistetusta systeemistä tutkittavakseen, vammaisilta ja sairailta vietiin siis oikeusturvaa tässä Kela-taxi rumbassa

Kommentointi ei ole käytössä.