Yleisöltä: “Keikyän hallin sulkeminen olisi hätävarjelun liioittelua”

Uimahalli. Kuvituskuva.

Loppuviikosta julkisuuteen levisi tieto, että Keikyässä sijaitsevan Sastamalan ainoan avoinna olevan uimahallin katto vuotaa. Tieto kirvoitti Alueviestin lukijan palautteeseen:

“Keskiviikkona 9.1. levisi huhu, että Keikyän uimahalli suljettaisiin allastilan kävelykäytävän kohdalla vesikatossa yhdessä kohtaa olevan hyvin pienen vuodon seurauksena. Vuoto ei häiritse asiakkaita millään tavoin, joten sen takia sulkeminen olisi hätävarjelun suurta liioittelua.

Kiikan hallin sulkemisen jälkeen Keikyän hallin aukioloajat muutettiin todella kummallisiksi. Ehdotus: Ei mitään aamu-uinteja, lauantaina auki, sunnuntaina kiinni”, kirjoittaa 86-vuotias Pertti Marjamäki.

 • avatar Nimetön

  Uskomatonta tää sulkemisvimma! Kiikan-Keikyän alueelta suljetaan kaikki heti, kun pienikin syy keksitään. Muualla pyritään rakennuksia pitämään kunnossa ja korjaamaan heti, kun vika havaitaan.

 • avatar Hei järki käteen

  Nyt kuihdutetaan syrjäkyliltä systemaattisesti kaikki. Mahtaako olla kaupungin päättäjissä nykyisin vääriä henkilöitä?Päättäjiin mukaan tasapuolisesti edustajia kaikilta kyliltä.

  • avatar Nimetön

   Miten kummassa tämä nyt liittyy kaupunkiin? Eikö siitä nyt oo jo riittävästi länkytetty, että kaupunki ei kyseistä kiinteistöä omista!

 • avatar Nimetön

  Seuraavaksi veikkaan kaupunkin rantasauna,käy ylikierroksilla. Pukukoppi 4 neliöö molemmilla puolilla! Yli 100 käyttäjää,varmaan löytyy ilmanvaihdossa jotain…

  • avatar Nimetön

   homesauna, homesauna, sisäilmaongelmia, vakiofraasiperustelut päättäjiltä Sastamalassa

   • avatar Nimetön

    No, mitä itse lausuisit homesaunan kyseessä ollen ja olisit lain edellyttämässä vastuussa tekemisistäsi?

 • avatar Nimetön

  Pikaisesti suljettava… Ei aleta odottamaan että henkilökunnan terveys vaarantuu.
  Ja ehdottomasti sunnuntaisin kiinni, että kansa menee kirkkoon eikä mihinkään jumalattomaan hapatukseen.

 • avatar Nimetön

  Juu ja vapaa liikkuvuus päälle,sekä kansainväliset lait.Kyllä näitä piisaa.Kiinni vaan.

 • avatar polskutarallaa

  Kiikan uimahallin korjaukseen miljoona euroa niin saa taas uida 10-20vuotta.
  halpaa kun sen osaa.

 • avatar Nimetön

  14.1.2019 KLO 16:13 – missä vastuu rakentajilla, remontoijilla, kun mahdollistavat home hometta ? Onko liian tiivistä? , eikö oteta huomioon perustotuuksia versus äkkiä äkkiä rakennus pystyyn, kattoremontit vaikka keskellä talvea… Eikö ole asiantuntemusta rakennuspaikoista? Pitääkö edellyttää julkisissa rakennuksissa vuotuisten kunnossapitoselvitysten antamista?
  Ei anneta mahdollisuutta jatkossa perustella tällä tavoin, kun nyt tehdään, ei rakenneta mitään lisää ennen kuin omaksutaan oikeat tavat ….

Kommentointi ei ole käytössä.