VaLePa vahvempi Kuopiossa

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo otti keskiviikkoiltana Savo Volleysta vierasvoiton 0-3 (22-25, 21-25, 21-25).

Isäntäjoukkue hallitsi kahta ensimmäistä erää yli puolivälin. VaLePa kuitenkin käänsi molemmat itselleen. Ratkaisevaksi jäänyt kolmas erä oli jo selvemmin pukkipaitojen.

“Pelasimme, kuten olimme aiemmin sopineet. Meidän syöttömme oli tarkka ja hyvä”, kommentoi päävalmentaja Radovan Gacic.

Savo Volleyn torjunta ja puolustus eivät ehtineet kokeneen passari Mikko Eskon mukaan. “Ihan hyvin pärjättiin. Pelasimme yhtenäisemmin ja se oli ottelun ratkaisu”, Esko totesi.

VaLePan normaalista kuusikosta Olli Kunnari ja Urpo Sivula eivät olleet mukana Kuopiossa.

TILASTOT

 • avatar Asemanmäki

  Greeni pelas Valepasta hyvin,Lelu Savosta.Voi Upista tulla välillä vaihtokapula.

 • avatar Oikea suunta

  nyt vain Arville lisää pelejä.
  Sivulaakin tarvitaan…mutta joskus joukkueiden ikärakennetta on korjattava.

  Ja ne pelit pitää siirtää kaikki Vexvelle

  • avatar Nimetön

   Tuthaluulla paripeliä vexve loput Kauppi seuraavaksi varmaankin Tampere eihän sitä kannata mainostaa kausikortinmyynnissä ?

 • avatar Nimetön

  VaLePa kauppaa lippuja pudotuspeleihin , mutta olis reilua Hanna A-T.n kertoa missä pelit pelataan. Pahoin pelkään että kaikki Kaupissa. Hannalla kun on halu ulkoistaa VaLePa kotikaupungistamme.

 • avatar Nimetön

  Huittisissa sentään ei viedä naisten liigapelejä toistamiseen talviteitä pitkin pelattavaksi Poriin tai Turkuun? Eikä kesäkeleilläkään. Eipä tietenkään, koska Huittisissa ollaan sevverran ylpeitä oman kylän joukkueesta että sitä ei toisaalle jaeta. Ei isommissa kaupungeissa kukaan juuri lentistä seuraakaan? Jääkiekko on se urheilun vetonaula niissä. Loimu-pelissä Kaupissa noin 400 katsojaa, Vexvellä kerta toisensa jälkeen 700-800? Kenen talousneron matematiikka ja logiikka tämän eron taivuttaa Kaupin eduksi?

 • avatar Nimetön

  Ihmettelen, ettei tosi VaLePa kannattajat ole nousseet barrikadeille. Uskoisin kuitenkin useimpia koskettavan seuran edustusjoukkueen myymisen Tampereelle.

 • avatar Nimetön

  No keitähän papparaisia sinne barrikaadeille tulisi. Kyllä Valepan on nostettava profiilia ja saatava sponsoreita ja kannattajia myös kaupungeista, laajempi pohja toiminnalle.
  Niemiset, ylöset ym tukijoukot eivät yksinään eikä maailman tappiin pyöritä Valepaa, pitää varautua ajoissa. Hyvä Valepa Tampere.

 • avatar Nimetön

  Veikkaan että Arvi ratkoo mestaruuden Valepalle kunhan saa nyt tuntumaa, on täysin pitelemätön halutessaan.

 • avatar Nimetön

  paljonkos Isku Volley sai laajaa pohjaa toiminnalleen Tampereelta ? Pelas viimeajat Rantaperkiön Iskun nimellä ja joutui luopumaan sarjapaikastaan. Kyllä VaLePalla varmaan olisi ollut parempi tulevaisuus Sastamalassa.

 • avatar Nimetön

  Greeni pelaa tollaista lyhyttä torjuntaa vastaan hyvin.Upi pitää pojjaan penkillä. Viime Savon reissulla vaihtoon,ja monessa muussa pelissä.

  • avatar Nimetön

   Vai onko upi loppukauden penkillä kun meni arvostelemaan Valepan peliä kemorovoa vastaan? Pitäisi pelata yksinkertaista rentoa peliä eikä yrittää jotain mitä ei normaalisti tehdä, sanoi upi. Kuka sitä sitten yritti? Vastaanottajat vastaanottavat, hyökkääjät hyökkäävät, torjujat torjuvat. Passari määrää taktiikan. Nyt taisi upi sohaista muurahaispesää.

 • avatar Nimetön

  Arvi vaan lyö yli torjunnan, suomen ulottuvin lentopalloilija, sillä pelit ratkotaan.
  Ojansivun ja Sivulan hyökkäyskorkeus ei ole kansainvälisellä tasolla, passarille liikaa kuormaa näistä herroista.

 • avatar Nimetön

  Juu puheet on puheita, kai toi valmentaja olis sen nähnyt aiemmin.Syöttö tosi lapsellinen tulee korkeelta,ja A-poikien tasoa.Kaikki korkeushyppääjät olis lentopalloilijoita,tolla lokiikalla.Sivulan ja Lelun riittää kyllä. Parhaimmillaan Lelulla 358 Upin sama.Totta hitossa pitäs saada isompia ja kova pomppusempia ,mistä otat.Nikula 212 ykkösarja tasoa.Missäs maajoukkueessa Greeni pelaa?

 • avatar Nimetön

  Tänään kumi-ukko löi 13+5 Kaurto pieni pätikkä 13+11 joten siinä korkeutta!Joten uskon ton valmentajan näkemykseen Upi vielä ykkönen.

  • avatar Nimetön

   Kaurto 195 cm, ei ihan pieni pätikkä, käy katsomassa peleissä mikä torjunnassa ratkaisee , ajoitus. Lentopallossa ei pituus ole ykkösasia vaan ulottovuus, Kaurto vanha korkeushyppääjä joten on nopea, oikea-aikainen ulottuvuutta yli 340 cm .

 • avatar Nimetön

  En kanssa usko että Greeniä penkitetty tahallaan,on vaan muutakin pelissä kun hyppykorkeus,ja lyönti kesy syöttö ja torjunta.Nyt näemme kun pääse Venäjälle saa lyödä isoa torjuntaa vastaan.Uskon että Greeni saa pelata.Lelu teki MM-kisoissa Puolassa 25+23 joka hävitiin 3-0 Venäjälle pienemmällä pompulla,joten katotaas Greenin!

 • avatar Asemanmäki

  Ja tää vasta seurajoukkueen peliä,ei maajoukkueen!Seurataas jos kumi-ukko Kemerovaa vastaan radalla,mikä tulos.

 • avatar Nimetön

  Ei ole lähellekään huippukunnossa Upi eikä Lelukaan, näkeehän ton nyt miten matalaan torjuntaan ne pysähtyy.
  Kyllä Arvi on ihan eri luokan hakkuri, hyökkäyskorkeus ihan omaa luokkaansa. Vastustajan hyvällä syötöllä ei alotus nouse ja sillon hakkuripeli ratkaisee, Arvi on huippumies!

 • avatar Nimetön

  No katsomme Arvin Venäjällä jos peliin pääsee,on kumminkin ollut vaihtomies melkein koko kauden. On korkeutta ,kunpa rajat piisais! Monesko muuten hakkuri tilastossa tällä hetkellä?

  • avatar Nimetön

   Vale, emävale, tilasto. Joni Mikkonen taitaa olla ykkönen tilastoissa, maajoukkuemies?

 • avatar Nimetön

  Oot oikeessa,jos 15 peliä vaihtopenkillä tulos yleensä tilastoissa nolla.Millais Laineen Patu,kun pömpeliin ei mene ,mitäs se näyttää emävaleessa.

Kommentointi ei ole käytössä.