Tavoitteena vaikuttavuus – Sastamalan kaupunki ja Pirkanmaan TE-toimisto yhteistyöhön

Kuvassa palveluohjaaja Sari Korpela, palveluesimies Marja Poussa, yritysneuvoja Anna Kirjalainen, yritysneuvoja Tanja Aarnikuru ja elinkeinojohtaja Ursula Lumme.

Sastamalan kaupunki yhdistää voimavarojaan Pirkanmaan TE-toimiston kanssa. Yhteistyöllä tavoitellaan entistä kokonaisvaltaisempia ja vaikuttavampia työnantajapalveluja yritysten ja muiden työnantajien työvoimatarpeisiin.

“Yhteistyön tavoitteena on parantaa tiedotusta ja neuvontaa työnantajille suunnatusta palvelutarjonnasta ja sitä kautta edistää yritysten ja alueen kasvua ja elinvoimaisuutta. Selkiytämme ja tehostamme tarjolla olevia palveluita yhdistämällä julkisten palveluntarjoajien voimavaroja sekä työnhakijoiden että työnantajien palveluissa”, sanoo Tiina Leppäniemi Sastamalan kaupungilta.

Työnantajapalveluissa tämä tulee näkymään lisääntyneinä yrityskäynteinä, joiden yhteydessä kartoitetaan yritysten palvelutarpeita. Niihin vastataan muun muassa neuvonnalla ja ohjauksella.

“Haluamme kehittää Pirkanmaalla entistä asiakaslähtöisempiä ja tehokkaampia yrittäjyys- ja työnantajapalveluja. Kutsumme mukaan myös muita keskeisiä kumppaneita ja palveluntuottajia”, toteaa palvelujohtaja Irene Impiö Pirkanmaan TE-toimistosta.

Tavoitteena on edistää osaavan työvoiman saatavuutta suuntaamalla työnhakijoiden palveluja entistä tehokkaammin työelämälähtöisesti ja järjestää yhteistyössä myös työnantajille suunnattuja tapahtumia.

 • avatar Nimetön

  koittas ny te toimisto hoitaa vaan ne entisetki tehtävänsä,esimerkiksi vastata puhelimeen ku soitetaan

 • avatar Nimetön

  On taas niin kokonaisvaltaista puppugeneraattoripuhetta että tuli aivan ELINVOIMAINEN olo

 • avatar Nimetön

  Suomi on täysi barbaari-valtio ihmiselle joka jää työttömäksi. Ensin lyödään viikon karenssi, eli ole siinä nyt ensin viikko syömättä. Semmonen rikollinen kun olet, että sait lopputilin. Kun firma kuitenkin perusteli asian niin kauniisti. “Tuotannollisista ja taloudellisista syistä.” Työttömäksi jäänyttä pitäisi kohdella juuri päinvastoin. Ensimmäiset kolme kuukautta työttömyyskorvaus kuuluisi olla 90% palkasta. Ja sen jälkeen tipahtaa nykyiseen tasoon.

 • avatar Nimetön

  Ollaan iloisia, kun palvelut kehittyvät ja työnantajat saavat hyvää palvelua. Tiedä kuinka monta tyäpaikkaa vielä syntyy!

  • avatar Nimetön

   Minusta tämä naisviisikko on etsimässä työnantajille ilmaisia tekijöitä. Joku takuu palkasta ja työpaikasta pitää vaatia, jos työtä lupaa.

  • avatar Nimetön

   Työnantajiako tässä palvellaan, kun työnhakijoita pitäisi palvella!!! “Ollaan iloisia jne” ja lässynlässynlää.

 • avatar Nimetön

  Kyl työkkärin touhu on vammalassa ollu täyttä pelleilyä. Täysin turhia neuvojia jotka ei välitä työttömistä yhtään. Ja ilmaistöihin ohjataan välittömästi.

 • avatar Nimetön

  Tuo työnteettäminen ilman palkkaa on täyttä myrkkyä yhteiskunnalle, ja liike-elämälle. Vääristää kilpailua ja mikä pahinta, palkka jää saamatta. Orjatyötä! Ja yhteiskunta jää ilman verotuloja, että muita veroluontoisia maksuja. Kuntien ahdinko johtuu osittain tästä Sipilän Kikystä. Sekä massiivisesta kuntalisän leikkaamisesta. Lähes 200 kunnan talous on kriisiytynyt, porvarihallituksen väärästä talouspolitiikasta.

 • avatar Nimetön

  Näitä talebaaneja on virastot väärällään , joutaisivat variksenpelättimiksi .

 • avatar Nimetön

  Puppulausetädit taas virastopäissään:

  “… ongelmanratkaisutyökalu antaa mahdollisuuden parantaa elinvoimaisuutta pup-pup
  laajentuvia markkinoita pup-pup asiakaslähtöisempiä. tuotantomenetelmiä.. pup-pup
  tarveharkintadialogi keskiössä vastuuntuntoisten yhteistyökumppaneiden pup-pup
  pohtiessa yleisesti sovittuja pup-pup laajentuvia markkinoita pup-pup
  toimiviksi todettuja organisaatio- ja johtamismallin mahdollisuuksia kokonaisvaltaisessa palvelutarjonnassa pup-pup”

  Tätä puhetta tulee loputtomasti.

Kommentointi ei ole käytössä.