Mökkimurto ratkesi Kokemäellä nopeasti – Poliisi: Valokuvat suurena apuna

Kokemäellä poliisi sai lauantaina tehtävän Härkäläntielle, jossa oli tunkeuduttu kesämökkiin. Asunnosta oli varastettu runsaasti antiikkisia koriste- ja käyttöesineitä.

Samainen partio havaitsi myöhemmin viikonloppuna toisen tehtävän yhteydessä mökiltä anastettua tavaraa. Tässä suurena apuna olivat asianomistajan poliisille toimittamat valokuvat.

Kokemäen poliisin kenttäpartion ja tutkinnan yhteistyönä suorittamien etsintöjen tuloksena anastettu omaisuus saatiin suurimmalta osin haltuun. Samassa yhteydessä otettiin kiinni kaksi henkilöä epäiltyinä varkaudesta.

Poliisi haluaa muistuttaa kansalaisia omaisuuden valokuvaamisen ja muiden yksilöivien tuntomerkkien tallettamisen tärkeydestä. Nämä auttavat tunnistamisessa ja omaisuuden palauttamisessa oikeille omistajille.

Tapauksen tutkinta jatkuu kuulusteluilla kuluvan viikon aikana.

 • avatar Nimetön

  Kerran poliisi tutki mökkimurtoa todeten että jäljistä päätellen rosvolla on ollut isot jalat myöhemmin selvisi että jäljet oli poliisin omia .

 • avatar Nimetön

  Savossa silminnäkijä antoi poliisille epäiltyjen tuntomerkit seuraavasti: -se toinen mies oli isompi kuin se toinen joka oli pienempi, mutta ei se pienempii mies ollu mitenkään merkittävästi pienempi kuin se isompi, eikä se isompi mitenkään merkittävästi isompi sitä pienempää?

 • avatar Nimetön

  Jos on aikoinaan reputtanut poliisikoulun pääsykokeissa, niin kaipa sen kaunan jo voisi pikkuhiljaa unohtaa. Onhan teidän lapsellisia kommenttejanne kyllä viihdyttävää lukea . . .

  • avatar Nimetön

   Nykyinen poliisikoulu vastaa peruskoulun vitosluokkaa , tarkoitukseni ei ole loukata vitosluokkalaisia .

   • avatar Nimetön

    Poliisikoulu on nykyään AMK. Et siis ole käynyt peruskouluakaan loppuun, jos se noin ylivoimaisen korkeatasoiselta sinusta vaikuttaa. Oppitunniton amis voisi sopia sinulle, kokeile vaikka karjanhoitajan tutkintoa, sonnan levityshän sinulta sujuu.

  • avatar Nimetön

   Poliisiksi pääsyn ainoa vaatimus on että olet täys pölvästi .

 • avatar Nimetön

  Mouhijärvellä oli rikottu talom ikkuna ja menty siitä sisään varastamaan. Poliisin tutkimusten mukaan varkaita oli ollut vain yksi kun reikä oli ollut niin pieni-

Kommentointi ei ole käytössä.