Ilmari Nurminen ääniharava Sastamalassa

Ilmari Nurminen.

Sastamalassa eduskuntavaalien alustava ääntenlaskenta on valmistunut.

Kaupungin ääniharava on Ilmari Nurminen (sd.). Hän sai 3 351 ääntä. Osuus Sastamalassa annetuista äänistä on 23,8 prosenttia.

Toiseksi eniten ääniä kokosi Pertti Hakanen (kesk.). Potti on 1 757.

Kolmanneksi suurimman saaliin keräsi Arto Satonen (kok.). Määrä on 1 680.

Sastamalassa annetut äänet ehdokkaittain löytyvät tästä.

 • avatar Nimetön

  Vanhat mummut äänesti kun ihana Ilmari vanhainkodissa mummuja kehui. Lirkuttelullahan saa paljon aikaan ja hymyllä. Jaellaan vielä ruusuja ja mummut on myyty.

  • avatar Nimetön

   Meinaat että ainoastaan vanhainkodin mummot sen aikaan sai? Ei varmaan mitään tekemistä sillä, että liki 20 000 meni piirtämään kirkkoveneen tai Aku Ankan lappuunsa. Ei mitään tekemistä sillä, että äänestysprosentti ei ollut 100? Ei mitään tekemistä sen asian kanssa, että teitä vinkujia jotka ette äänestäneet tai äänestitte toisin, on (onneksi) vähemmän? Ei ne äänet tyhjästä tule, eikä tuollainen määrä pelkistä vanhainkodeista.

   • avatar Nimetön

    Tampereelta ja Nokialta tulleet äänet, joita oli yhteensä enemmän kuin Sastamalasta, tulivat 20–30-vuotiailta.

  • avatar Nimetön

   Populismi kantaa näköjään hedelmää.
   Kun riittävästi lupailee ja maalaa ruusuista tulevaisuutta, niin se tuntuu uppoavan mummuihin. Toisarvoista on se, että onko katteettomiin lupauksiin rahaa.
   Vihervasurithan jo ennen vaaleja kertoivat, että lainarahalla aletaan Suomea viemään eteenpäin. Itku tulee, kun Sipilän hallituksen ansiokas työ valuu hukkaan ja Suomi vajoaa taas työttömyyteen ja velkakierteeseen.

Kommentointi ei ole käytössä.