Kenelle Sastamala-messujen hyväntekeväisyyshuutokaupan tuotto? – Vastaa ja vaikuta kohteeseen

Heli ja Aki Palsanmäki sekä apumies Markku saapuvat Sastamala-messuille. Kuva: Nelonen Media.

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki saapuu ensi viikonvaihteessa pidettäville Sastamala-messuille meklaroimaan hyväntekeväisyyshuutokauppaa.

Sastamalan kaupunki kysyy nyt kaupunkilaisten mielipidettä siitä, mihin kolmesta kohteesta huutokaupan tuotto tulisi lahjoittaa.

Vaihtoehdot ovat Sastamalan seudun mielenterveysseura, Kiikoisten löytöeläinpalvelu tai Sastamalan kaupungin kehitysvammaisten toimintakeskus.

Vastaa ja vaikuta! Äänesi voit antaa täällä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebL1Qn_E_GMqI5ppAtkynd9c7h2ND2s5NOThXhnlLHRJs7Yg/viewform?fbclid=IwAR3hEIrVtdUQN_sj18pM9HY8885luO3218BOfCyjEOmqgIL9JBq_taYM6KY

 

 • avatar Nimetön

  Löytöeläinpalvelu,

  Korvaamattoman hienoa työtä tekevät vapaaehtoiset

 • avatar Nimetön

  Kiikoistan löytöeläinpalvelu ehdottomasti,jaettuna Stormin löytöeläinpalvelun kanssa,he myös tarvitsevat.

 • avatar Nimetön

  Yksituumaista väkeä täällä! Minunkin vastaukseni on löytöeläinpalvelu,

 • avatar Tyrvään Tytti

  Kehitysvammaisten toimintakeskus ehdottomasti! Miten löytöeläinpalvelu voi olla tässä edes vaihtoehtona?!

  • avatar Nimetön

   Tottakai voi olla. Toimintakeskus saa tukea yhteiskunnalta, mutta löytöeläinpalvelu tekee vapaaehtoistyötä ja eläimet ovat myös arvokkaita.

 • avatar Nimetön

  Äänestän ja kannatan löytöeläinpalvelua, hieno työtä ja pyyteetöntä

 • avatar Nimetön

  Löytöeläintalolle. Mira tekee äärettömän upeaa ja vastuullista työtä ympäri vuorokauden pelastaakseen ja huolehtiaaksen kodittomista eläimistä joita on jätetty heitteille, kuskaa lääkärissä että pääsevät kuntoon ja etsii heille kodit ym.

 • avatar Nimetön

  Huutokaupan tuotto menee hyväntekeväisyyteen, se on hyvä asia, Palsanmäet ottavat kunnon provikat messujärjestäjiltä, eiväthän he satojen kilometrien päästä tällaiseen pikkutapahtumaan muutoin vaivautuisi? Eipä tarvi tulla tuohon miitingiin kun en heitä diggaa. Nykänen olisi hoitanut tuollaisen huutokaupan paikallisesti ihan tyylikkäästi ja kohtuuhinnalla muun kuuluttqmisen ohella.

 • avatar Nimetön

  Vammalalalainen
  Hyppytorni ja poreallas uuteen Vammalalalaisten uima-areenaan.

 • avatar Nimetön

  Sikäli helpotti, että huutokaupan tuottoa ei tarvitse ainakaan liikemies, kansanedustaja Harkimolle antaa. Harkimo vie Liike Nytin puolueeksi, “yllätys, yllätys”. Siitä tulee lähes 150 000 euroa vuodessa puoluetukea. Vuosi sitten Harkimo halusi lopettaa puoluetuen! No, saapa Harkimon poika myös kunnon palkan yli 12 000 euroa kuukaudessa, kun ainoastaan kerta iskä pääsi eduskuntaan. Pysytään siis Liikkeessä.

Kommentointi ei ole käytössä.