Sastamalan kirkkoherraksi kolme hakijaa – Punkalaitumen ja Kokemäen kirkkoherrat pyrkivät Euraan

Tyrvään kirkko.

Sastamalan seurakunnan kirkkoherraksi on kolme hakijaa. Seurakuntalaiset pääsevät äänestämään alkusyksystä.

Virkaa tavoittelevat maavoimien kenttärovasti Vesa Aurén, Martinus-säätiön toiminnanjohtaja Mika Nokelainen ja Sastamalan seurakunnan kappalainen Jouni Pihlajamaa. Ennen Sastamalan seurakunnan aloittamista Jouni Pihlajamaa oli Kiikan seurakunnan kirkkoherra.

Tuomiokapituli haastattelee hakijat ja asettaa heidät vaalisijoille. Hakuaika päättyi kiirastorstaina.

Sastamalan seurakunnan kirkkoherran virkaa hoitaa tällä hetkellä Ulla Ruusukallio.

Euran seurakunnan kirkkoherran virkaa hakevat muiden muassa Punkalaitumen seurakunnan kirkkoherra Irina Kaukinen ja Kokemäen seurakunnan kirkkoherra Hannu Tomperi. Hakijoiden joukossa on myös Nakkilan seurakunnan kirkkoherra Markku Järviö, joka toimi pitkään Keikyän seurakunnan kirkkoherrana. Euran seurakunnan kirkkoherraksi on yhteensä kuusi hakijaa.

 • avatar Nimetön

  Ruusukallio olisi myös ollut hyvä mielestäni kirkkoherraksi ja samoin myös Kopalainenkin. Kuuntelin tänään jumalanpalvelusta ja kauniisti kumpikin puhui. Harmi ettei enempää ollut hakijoita. Onko seurakuntamme työpaikkana hivenen haasteellinen?

  • avatar Nimetön

   Puoluepolitiikka on pilanut pelin. Poliittiset pyrkyrit yrittivät ohjailla luottamuspaikoiltaan eduskuntavaaleissa. Puoluepukarit eivät saa pilata seurakunnan ilmapiiriä.

   • avatar Nimetön

    Eduskuntavaaleissa äänesti ihan.normi kansa. Pitäisikö meidän kaikkien nyt erota kirkosta? Ettei vaan häritä olemuksellamme seurakuntaa. Tekisi mieli sanoa, että pitäkää tunkkinne.

 • avatar Nimetön

  Oliko yllätys, että hakijoita oli niin vähän? Tämä oli odotettavissa. Maine on kiirinyt.

  • avatar Nimetön

   Juu ja kaupunginjohtajan voisi laittaa välillä vesi ja viemäri linjoja korjaamaan .

Kommentointi ei ole käytössä.