Yleisöltä: Sastamalan kuuma hittituote viedään käsistä

Tämä julkaisu kelpasi lukijalle eräästä tilaisuudesta, vaikka se oli tarkoitettu vain selailtavaksi.

“Oli eräs tilaisuus ja kahvipöydässä oli luettavana Sastamalan kaupungin julkaisu Sastamalan Wanhat Talot 18.8.2019. Ajattelin, että näin saan levitettyä tietoisuutta tapahtumasta ja ihmiset innostuisivat lähtemään tuona päivänä kotiseutukierrokselle. Onnistuin saamaan (muistaakseni 120-sivuiseen) julkaisuun vielä tekijän omistuskirjoituksen omalle nimelleni.

Olin hetken aikaa poissa. Kahvit oli sillä erää juotu ja aloin siistiä pöytää. Kas! Esite olikin kadonnut pöydästä. En ollut uskoa, että joku aikuinen ihminen voisi tehdä tuollaista. Olisin antanut vihkosen, joka ei suinkaan ole ilmainen, vaikka lainaksi, jos tämä henkilö olisi sitä pyytänyt.

Rikoslain 28. luvun 3 § mukaan näpistyksenä pidetään varkautta, joka ottaen huomioon anastetun omaisuuden arvon tai muut rikokseen liittyvät seikat on kokonaisuudessaan arvostellen vähäinen. Rangaistuksena on sakko.

Toivon, että asianomainen tunnistettu henkilö palauttaa ”lainaamansa” julkaisun paikkaan, josta sen otti, niin ei minunkaan toimesta sakkolappua tule.”

Nimim. Ketuttaa

  • avatar tuulahenttonen

    Onko pakko kaikkia ketutuksia laittaa lehteen, jos kerta tietää, keitä on ollut ko tilaisuudessa, pyytäisi suoraan ko henkilöltä, tai menisi vähin äänin Tyrvään Kirjakauppaan, tai Pukstaaviin ja ostaisi uuden julkaisun ja olisi tyytyväinen, kun vielä oli myynnissä.

Kommentointi ei ole käytössä.