Sastamala ei enää nollatilanteessa, pandemiavastaanotto avataan tiistaina

Pandemiavastaanotto avataan tiistaina Sotesin kuntoutuspalveluiden tiloihin. Kuva: Minna Isotalo.

Kaupungin poikkeusolojen johtoryhmän mukaan Sastamalassa ei enää olla koronatartuntojen osalta nollatilanteessa. Asiasta ei kuitenkaan tiedoteta toistaiseksi enempää.

Sotesi avaa ensi tiistaina erillisen pandemiavastaanoton hengitystieoireisille. Sinne tullaan vain puhelimessa annetun ohjeistuksen ja ajanvarauksen kautta.

Johtoryhmän mukaan tilanne on kaupungissa edelleen rauhallinen.

Sotesin pandemiavastaanotto

 • Avataan tiistaina 31.3.
 • Saapuminen vain puhelimessa annetun ohjeistuksen ja ajanvarauksen kautta
 • Ojansuunkatu 1, käynti Ojansuunkadun puolelta kampuksen A- ja F-rakennusten välistä
 • Avoinna arkisin klo 9-18 ja viikonloppuisin klo 10-18
 • Hoidon tarpeen arviointi arkisin klo 8-16 puh. (03) 5210 2020, arki-iltaisin klo 16-22 ja viikonloppuisin klo 8-22 puh.040 647 4582. Muina aikoina puhelu ohjautuu Acutaan
 • avatar paiviturja

  THL informoi vielä helmikuussa, että ei syytä koronahuoleen. Jostain syystä nyt myöhemmin THL: n graafissa yksi (?) todettu koronatartunta Suomessa per päivä tammikuun 31. päivästä helmikuun lopulle. Helmikuussa jo monella ennenkokematon “flunssa”, jolle annan työnimeksi CöhäS -20 (köhä Suomessa vuonna 2020), taudin kesto yksilöllisesti määrittelemätön. Virallinen diagnoosi useimmiten määrittämätön ylähengitystieinfektio.

 • avatar Mullikuhnuri

  Kehitätkö jotakin salaliittoteoriaa, vai oletko vain vilpittömästi ymmärtänyt väärin julkaistut tiedot? Olet katsellut kumulatiivista graafia, joka esittää tartuntojen kokonaismäärää, Tuo luku säilyi yhtenä 25.2. asti, jolloin vasta todettiin seuraava tartunta. Tuo tammikuun sairastunut oli Saariselällä lomaillut kiinalainen. Koronaviruksen ohella meillä on myös kausi-influenssat A ja B liikkeellä, mutta nämä “köhät” tarttuvat huomattavasti heikommin kuin koronavirus. Mutta kuinka käyneekään, jos sairastat jo kausi-influenssaa ja saat sen seuraksi COVID-19 taudin? Pysy kotona erossa muista ihmisistä!

Kommentointi ei ole käytössä.