Vampula haastoi entistä tiukemmin, pisteet kuitenkin Hämeenlinnaan

Parhaina palkittiin Hämeenlinnan Lentopallokerhosta Olena Leonenko (vas.) ja kotijoukkueesta jo hyvään vireeseen noussut Aleksandra Petrovic. Kuva: Antti Kaskinen.

LP Vampula-Huittinen sai keskiviikkoiltana Tahto Areenalle vieraita Hämeenlinnasta.

Vampula aloitti ottelun ennakkoluulottomasti ja ensimmäisessä erässä taisteltiin tasapäisesti 17 pisteeseen asti, jonka jälkeen vieraat ottivat komennon voittaen erän pistein 20-25. Toisessa erässä paremmuus ratkesi vasta pitkällä jatkopisteillä 27-29, jota ennen molemmilla joukkueilla oli omat mahdollisuutensa erä nimiinsä kirjata.

Kolmas vaikutti olevan läpihuutojuttu huittislaisille, mutta erän lopussa Hämeenlinnan Lentopallokerho kuitenkin pääsi Vampulan virheilyn myötä lähelle, mutta vain lähelle, sillä erä kirjattiin lopulta kotijoukkueelle 25-23. Neljännessä kerholta onnistui kaikki ja Vampulalta vastaavasti ei juuri mikään, joten erä ja sitä myöden koko ottelu Hämeenlinnan suuntaan. Pisteet kerholle puhtaasti 1-3 (20-25, 27-29, 25-23, 15/25).

Virheilyistä huolimatta ottelu osoitti, että LP-Vampula pystyy jo nyt haastamaan kärkipään joukkueita, joten edistystä on harjoitustauon aikana tullut. Hämeenlinna pelaa vahvaa ja hyvää lentopalloa, joten se toimi erinomaisena mittarina kotijoukkueen nykykuntoa verratessa.

Parhaina palkittiin Lentopallokerhosta kovaa ja korkealta palloa Tahto Areenan lattiaan takonut Olena Leonenko ja kotijoukkueesta jo hyvään vireeseen noussut Aleksandra Petrovic.

Jätä kommentti