Kuntavaalien mainoksia neljään paikkaan Vammalassa, muihin taajamiin yksi kattaus ehdokkaita

Arkistokuva Asemakadulta vuodelta 2012.

Sastamalan kaupungin taajama-alueilla on ollut perinteisesti käytössä ns. keskitetty vaalimainonta. Sen tiimoilta jokaisella puolueella tai ryhmällä on samat mahdollisuudet vaalimainonnan harjoittamiseen Sastamalan kaupungin keskustaajamassa ja muissa taajamissa.

Vaalimainostelineitä on tulevissa kuntavaaleissa suunniteltu seuraaviin paikkoihin: Vammalassa Itsenäisyydentien varteen Tays Sastamalan risteykseen, Jaatsin aukiolle Asemakadun varteen, Ystävyydenpuistoon Sastamalankadulle sekä Käsityökadulle lähelle Nälkälän grilliä.

Karkussa vaalimainosten paikka on kirjaston läheisyydessä Maakunnantiellä, Suodenniemellä Suodenniementien ja Koippurintien risteyksessä, Keikyässä koulun läheisyydessä, Kiikassa Kannarin lähellä, Mouhijärvellä torilla, Häijäässä kauppakeskuskus Häijään Äijän liepeillä ja Kiikoisissa torin läheisyydessä.

Esityksenä on, että mainosten laittaminen niille osoitettuihin telineisiin on puolueille ilmaista.

Vaalimainoksia saa laittaa paikoilleen 19.5. kello 18 alkaen. Mainokset tulee poistaa heti vaalien jälkeen, viimeistään kolmen päivän kuluessa vaalien päättymisestä eli 16. kesäkuuta mennessä.

  • Kari Kaaja

    Mielestäni Citymarketin kulma kaipaa myös mainontaa tasapuolisuuden vuoksi.

Kommentointi ei ole käytössä.