Alueviestin ensimmäinen Ruokaviesti ilmestyy ennakkotiedoista poiketen viikkoa myöhemmin eli 21.8. Liitteessä on juttuja muun muassa jakelualueemme tuottajista, ja monta herkullista reseptiäkin löytyy.
Ruokaviesti kertoo myös, mitä kaikkea Sastamalassa elokuun viimeisenä lauantaina järjestettävä sadonkorjuutapahtuma pitää sisällään.









Siinä olisi toimitukselle puuhaa mikäli selvittäisitte, että mikä sitä lähiruokaa sitten on. Ainakin televisiosta tuli ohjelma, jossa lähellä tuotetut vihannekset kulkivat edestakaisin satoja kilometrejä ennen kauppaan pääsyä. Eli, onko lähiruoka pelkkää hölynpölyä? Ilman minkäänlaista tähtipölyä.
Kyllähän ne kulkevat ristiin rastiin sinne missä isot kauppakeskittymät pitävät keskusvarastojaan, joista ne jälleen lastataan uusiin yksikköihin jne jne.
Hei,
uskon että saat Ruokaviestistämme muutamankin vinkin tuohon sinua askarruttavaan asiaan.
Mukavaa loppukesää!
Maija Latva
Alueviesti
Hieno homma! Pystyisittekö selvittämään mistä ovat peräisin einekset, puolivalmisteet ja raaka-aineet joista Hopunkallion keskuskeittiön ruoka tehdään? Tarkoitan varsinkin sitä ruokaa joka kuljetetaan -sehän on täysin erilaista ja eritasoista siihen nähden mitä Hopunkallion ruokalassa syödään -tosin ihmetyksen aihe sekin… Hinta on sama miinus kuljetuskustannukset ja laatu taitaa hiukan olla erilainen..?
Hei, koitammepa selvittää. Katsopa ensi viikon (34) lehdestä “Lukijan kysymys”, asia on jo laitettu vireille. Kiitos vinkistä!
Maija Latva
Alueviesti