Järjestöpalsta

Jätä ilmoitus järjestöpalstalle

Järjestöpalstalla julkaisemme rekisteröityjen seurojen ja yhdistysten omille jäsenilleen suunnattuja lyhyitä tiedotteita. Toimitus varaa itselleen oikeuden tarvittaessa lyhentää tai muuttaa tekstiä. Väärinkäyttötapauksissa poistamme tekstin kokonaan, ilman erillistä ilmoitusta.

  • Huom! Käytä ISOJA KIRJAIMIA ainoastaan lauseen alussa, erisnimissä jne.
  • Järjestöpalstalla ei saa olla hintoja.

Tiedotteet on toimitettava alla olevalla lomakkeella viimeistään perjantaina klo 12 mennessä. Puhelimitse tai sähköpostitse tiedotteita ei oteta.

Maksullisia ilmoituksia sen sijaan ovat: viralliset vuosi-, kevät- ja syyskokousilmoitukset, pääsymaksulliset tilaisuudet, kirpputorit tms, maksullisten matkojen mainonta sekä muille kuin jäsenille suunnatut tiedotteet. Maksulliset ilmoitukset toimitetaan laskutustietoineen sähköpostilla osoitteeseen: ilmoitukset@alueviesti.fi.

Huom! Toistaiseksi kaikki järjestöpalstalle jätetyt ilmoitukset näkyvät ilman lisämaksua myös Alueviestin verkkopalvelussa.

Lue järjestöjen ja seurojen ilmoituksia verkossa.

 

Voit valita useita numeroita (Windows: paina CTRL ja napauta hiirellä valintaa). Maksu määräytyy sen mukaan kuinka monessa lehdessä ilmoitus on.


- (7 vrk)

Vain klikkaamalla päivämäärät tähän, näkyy verkossa.

Käytä välilyöntejä sanojen välissä ilman rivinvahtoja.

Lisää kuva ilmoitukseesi. Kuvan tulee olla JPG-muodossa ja kooltaan alle 6MB. Kuvan lisäys on maksuton.

Yhteystietosi

Laskutusosoite