Tietoa meistä

Kustannusliike Aluelehdet Oy on vuonna 1981 perustettu perheyritys, joka julkaisee alueellista kaupunkilehti Alueviestiä. Uutismedian liittoon kuuluva, puolueeton ja riippumaton Alueviesti on yksi harvoista kaupunkilehdistä, joka ei ole suurten lehtikonsernien omistuksessa.

Viiden kunnan alueella ilmestyvä Alueviesti on yli neljänkymmenen toimintavuotensa aikana vakiinnuttanut vahvan aseman alueellisena tiedotusvälineenä. Alueviesti jaetaan keskiviikkoisin oman jakelun ja Suomen Suoramainonnan välityksellä Sastamalassa, Huittisissa, Punkalaitumella, Säkylässä ja Kokemäellä. Jättijako joka viikko, painos 34 000, tavoittaa myös ne taloudet joihin ei tule tilattavaa lehteä.

Helppolukuinen näköislehtemme on luettavissa veloituksetta internetissä ja joka viikko tätä palvelua käyttääkin
yli 10 000 lukijaa. Rekisteröityneet käyttäjät pääsevät lukemaan uusimman näköislehden verkossa jo tiistaina klo 18 veloituksetta osoitteessa alueviesti.fi.

Säännöllisesti ilmestyvissä teemanumeroissa esille nousevat mm. autot ja liikenne, rakentaminen, puutarha, harrastukset, hyvä olo sekä muoti. Lisäksi julkaisemme erikoisteemoja, kuten Kirjaviesti, Kesäviesti ja Jouluviesti.

Mainontaa monen median teholla, käytä hyväksi edulliset pakettihinnoittelut

Paikallisradiotoimintaa Kustannusliike Aluelehdet Oy on harjoittanut syksystä 1989 alkaen. Nykyiseen radioperheeseemme kuuluvat Iskelmä Sastamala-Huittinen, Iskelmä Janne Hämeenlinnassa, Iskelmä Kankaanpää-Hämeenkyrö, Iskelmä Forssa, Radio City Hämeenlinna, Radio City Sastamala-Huittinen ja Radio City Forssa.

Iskelmä Forssa 98,5 MHz
Iskelmä Sastamala-Huittinen 97,7 MHz
Iskelmä Hämeenkyrö 96,9 MHz
Iskelmä Janne Hämeenlinna 101,7 MHz
Iskelmä Kankaanpää 105,3 MHz

Radio City Forssa 88,6 MHz
Radio City Sastamala-Huittinen 89,5 MHz
Radio City Hämeenlinna 88,9 MHz

Radioillamme tavoitat lähes 100 000 kuuntelijaa joka viikko.

Mediatarjontaamme kuuluu myös verkkomainonta. Alueviesti.fi on alueen suurin ja tavoittavin, kokonaan paikallisesti tuotettu verkkomedia. Viikoittain sivuillamme käy 10 000 eri kävijää ja yksittäisinä päivinä kävijöiden määrä voi nousta lähes 20 000. Uutisvirtamme päivittyy joka päivä ja paikallinen verkkomainonta sopii mainiosti muun muassa tapahtumien markkinointiin.

Aluepainosta saat painotuotteita kaikkiin tarpeisiin joustavasti. Tarvitsitpa sitten esitteitä, suurkuvatulosteita, henkilökortteja, kutsuja, käyntikortteja pieniä tai suuria eriä, kysy meiltä! Voit lähettää meille valmiin aineiston tai suunnitella painotyösi ammattitaitoisten suunnittelijoidemme kanssa.