Järjestöt ja seurat

Järjestöpalstalla julkaisemme rekisteröityjen seurojen ja yhdistysten omille jäsenilleen suunnattuja lyhyitä tiedotteita. Jätä oman järjestösi tai seuran ilmoitus tältä sivulta.

Järjestöilmoitukset

Vammalan Eläkkeensaajat ry Oma lehtemme, Me Eläkkeensaajat, on valmistunut ja se on postitettu tai jaettu jäsenillemme, sekä lehtemme ilmoittajille. Mikäli et ole saanut lehteäsi, niin ota yhteys Sinikka 050 3425114 tai Paula 040 7527445.


Vammalan seudun taideyhdistys ry Jäsen! Jos tarvitset apua/tukea poikkeustilanteen vuoksi, ole yhteydessä 046 8950231 tai vammalanseuduntaideyhdistys@gmail.com Kuvataiteilijamatrikkelin teko jatkuu tilanteesta huolimatta. Puheenjohtaja on yhteydessä jäsenistöön matrikkelin johdosta kevään aikana. Muistakaa pestä kädet saippualla huolellisesti, se on paras turva virusta vastaan!


Eläkeliiton Vammalan yhdistys Vaikka yhdistyksemme toiminta on viranoamaisten ohjeistuksen mukaisesti tauolla, on kunnosta huolehdittava. Katso vinkkejä verkkosivultamme: https://www.elakeliitto.fi/yhdistykset/vammala


Pirkanmaan Muistiyhdistys ry Sastamalan paikallisosasto Yhdistys peruu maalis-, huhti- ja toukokuun osalta kaikki avoimet yleisötilaisuudet kuten muistikahvilat, luennot ja ryhmätapaamiset. Työntekijämme ovat valmiita tarjoamaan tukea, ohjausta ja neuvontaa puhelimitse, sähköpostin ja viestipalvelujen välityksellä. Haluamme tarjota tukea muistisairaille ja omaisille tukipuhelimen avulla näissä poikkeusoloissa. Voit soittaa myös, jos olet huolestunut läheisen tai tuttavan tilanteesta. Vastaamme numerossa 044 099 0166 maanantaista perjantaihin klo 9.00-16.00 välisenä aikana.


Mouhijärven Eläkkeensaajat Toimintamme on peruutettu toistaiseksi samoin Kyläparkin toiminta, koska elämme poikkeustilan alaisessa maassa. Kokemus on uusi ja nopeasti siihen jouduimme. Me selviämme yhdessä ja siihen auttaa viranomaisten antamat ohjeet. Kukaan ei tiedä loppua ja lopputulosta. Käytämme saippuaa ja puhelinta . Alueviestistä nro 13 löytyy puhelinnumeroita erilaisiin tarpeisiin. Hyviäkin asioita voimme löytää tämän karenssin aikana, kevät tekee tuloaan muuttolintujen myötä.


Vammalan Retkeilijät Vammalan Retkeilijät on perunut kaikki yleisötilaisuutensa ja liikuntatapahtumat 31.5. asti. Seuraa meitä facebookissa ja kotisivuillamme www.vammalanretkeilijat.net.


Sastamalan Eläkkeensaajat ry. Kerhot Vammalan Seuratalolla on toistaiseksi peruttu koronaepidemian takia. EKL:n liikunnan haastekampanja jatkuu 30.4 asti, eläkeläisten liikkuminen, kunnon ylläpito ja yhteydenpito puhelimella ovat sallittuja myös koronan aikana. Kerhojen alkamisesta tiedotetaan Alueviestin järjestöpalstalla. Eläkeläisyhdistysten kutsujuhlia on kevään osalta peruttu.


Sastamalan Teollisuustyöntekijät ao.345 Vapaajäsenten kokoontuminen toimitilassa 1.4. klo 13 on peruttu koronaepidemian takia. Sokkomatkalle 11.6 on vielä paikkoja, tiedustelut ja ilmoittautumiset Olavi Jokinen puh. 040 183 8381.


Vammalan Seudun Sukututkijat Kerhoilta ke 1.4.2020 on peruttu. Vuosikokouskin siirtyy tuonnemmaksi.


Sastamalan Vasemmitoliitto ry Huomio! Tapaaminen Raiviossa su 29.3. klo 15 siirtyy alustavasti su 17.5. klo 15


Huonokuuloisten vertaistukiryhmä Huhti- ja toukokuun kuukausitapaamiset peruttu epidemian vuoksi.


Eläkeliiton Vammalan yhdistys Ma 6.4. mennessä ilmoittaudu Vesilahden opastetulle kierrokselle 6.5 Päivi Saariolle, puh. 040 5862854, sähköposti paivimsaario@gmail.com. Ma 6.4. klo 8:30 Boccia Vinkissä. Ma 6.4. klo 10 Naisten Käsityökerho Torikeskuksen 2. kerros.Ti 7.4. klo 9:30 lähtö Huittisiin keilaamaan CityMarketin parkilta. Toistuvat tapahtumat verkkosivulla https://www.elakeliitto.fi/yhdistykset/vammala/tapahtumat?organisation=806. Tulevia tapahtumia: Ti 28.4. klo 12:30 (huom. aika!) Harrastekerho. Ke 6.5. klo 8:15 Opastettu Vesilahden retki. Ke 13.5. piirin kulttuurikilpailu JämiAreenalla. Pe 22.5. Kevätjuhla Seukulla. Ke 8.7. Kesäpäivä Rudolfin keitaalla. To 16.7. Heiskan kesäteatteri Hämeenkyrö: Onni jonka annoin pois.


Huittisten Elintarviketyöläisten ao 168 ry Päivämatka Tallinnaan la 23.5. Lisätietoja ja ilmoittautumiset 17.4. mennessä p. 0405905268.