Tarja Rajakankaalle ojennettiin Käsityöläisen kruunu

Käsityöläisen kruunu
Tarja Rajakankaan Käsityöläisen kruunu on järjestysnumeroltaan 12.

Käsityöläinen ja yrittäjä Tarja Rajakangas on ottanut vastaan Käsityöläisen kruunun. Taito Satakunta ojensi tunnustuksen Vanhan kirjallisuuden päivillä.

Huomionosoituksen Tarja Rajakangas sai kannustuksena hyvin tehdystä työstä käsi- ja taideteollisuusalan yrittäjänä ja opettajana sekä kiitoksena hyvästä yhteistyöstä. Hänen ja Taito Satakunnan välinen yhteistyö alkoi lähes kaksikymmentä vuotta sitten.

Tarja Rajakangas on kunnianhimoinen käsityöläinen ja opettaja, joka kehittää osaamistaan jatkuvasti. Maineikkaan Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen lisäksi hän on kouluttautunut ulkomaita myöten. Tarja Rajakangas opettaa sekä kirjansidontamestareiksi opiskelevia että harrastajia.

Tunnustusta ei anota eikä myönnetä, se ojennetaan

Käsityöläisen kruunua ei voi anoa eikä sitä myönnetä. Taito Satakunta ojentaa tunnustuksen hyvälle yhteistyökumppanilleen sopivan tilaisuuden tullen.

Tarja Rajakankaan Käsityöläisen kruunu on kahdestoista. Ensimmäinen ojennettiin vuonna 1998. Käsityöläisen kruunu on Eija Pöyryn käsialaa.

  • Nimetön

    Onnea Tarja. Hienoa työtä teet. Kuinka moni paikallinen tietää, että täällä on maailmantason kirjansidontaosaamista ja -opetusta.

Kommentointi ei ole käytössä.