Porin silakkamarkkinoilla on palkittu Vuoden Silakka. Tunnustuksen sai Hanna Pere Köyliöstä.
Säkylässä toimiva Apetit lähti kehittämään särjestä kalamassapihviä suurtalouksille. Yhtiön tuoteryhmä- ja markkinointipäällikö Hanna Pere on ollut tässä merkittävässä roolissa. Hän on huomannut, millaisia hyödyntämättömiä elintarvikevaroja vesistöjemme kalastossa piilee.
Apetit toi vuonna 2015 suurtalousmarkkinoille järvikalapihvin, joka perustuu Säkylän Pyhäjärven särkiin ja ahveniin. Suuren suosion saavuttanutta tuotetta ollaan lanseeraamassa kuluttajien saataville järvikalapuikkona.
Rantarieha-yhdistyksen ja Porin silakkamarkkinoiden mukaan tuotteessa ja koko prosessissa on paljon opittavaa. Ne toivovat, että tässä olisi yhdenlainen esimerkki miten myös silakkasaalista voitaisiin hyödyntää enemmän kuluttajien hyväksi.