“Maku oli täydellinen” – Kalaneuvokselle voitto elintarvikekilpailussa

Kalaneuvos, kylmäsavusiivut
Voitokkaat kylmäsavusiivut ovat uutuustuote. Kuva: Kalaneuvos.

Sastamalassa toimivan Kalaneuvoksen uudet kylmäsavustetut kirjolohifileesiivut palkittiin vuoden elintarvikkeen kilpailussa. Tuote voitti arjen luksuksen sarjan.

Uudet siivut myydään Sauna-tunnuksella. “Niissä käytetään normaalia pidempää valmistusprosessia ja ne ovat maultaan voimakkaampia kuin perinteiset kylmäsavusiivut”, kertoo tuotekehityksestä vastaava Kai Rasi.

“Maku oli täydellinen”, sanoo ravintoloitsija ja keittiömestari Pekka Terävä. Tuomaristoon kuuluivat hänen lisäkseen Marttaliiton pääsihteeri Marianne Heikkilä, keittiömestari Hans Välimäki, Päivittäistavarakaupan toimitusjohtaja Kari Luoto ja Iltalehden ruokatoimittaja Eeva Paljakka.

Elintarvikekilpailussa oli kuusi kategoriaa. Sen järjesti Iltalehti.