Kelluvalla lavalla rokataan jälleen ensi kesänä – LauttaRokin juontaa Sami Kuronen!

WPK:n ranta täyttyi LauttaRokin aikaan iloisesti juhlivasta väestä. Arkistokuva: Laura Haavisto.

Huittisten Yrittäjien viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestämä LauttaRokki saa jatkoa myös ensi kesänä. Loimijoenpuistossa rokataan jälleen kesäkuun toisena viikonloppuna 10. kesäkuuta 2023.

”Ensimmäinen tapahtuma sai niin valtavan suosion, että sen tarve Huittisissa ei jäänyt epäselväksi. Näin ison tapahtuman toteuttaminen vaatii kuitenkin valtavasti työtä ja tekijöitä, joten hetken jouduimme harkitsemaan, koska ja miten siihen pystytään uudestaan”, Huittisten Yrittäjien puheenjohtaja Juha Suomela sanoo.

Yrittäjät pistivät ensimmäisen LauttaRokin pystyyn vain parin kuukauden varoitusajalla. Nyt aikaa suunnittelulle ja valmistelulle on ollut enemmän.

”Meidän on tarkoitus kehittää ja kasvattaa tapahtumaa jonkin verran. Haluamme kuitenkin pitää kiinni edelleen esimerkiksi siitä, että tilaisuus on maksuton ja ikärajaton, jotta jokaisella on mahdollisuus osallistua”, Suomela kertoo.

LauttaRokin artistit tulevat myös ensi kesänä esiintymään kelluvalta lavalta. Suomelan mukaan tapahtuman ympärille pyritään kehittämään myös muuta oheistoimintaa.

”Toivottavasti mahdollisimman moni huittislainen yrittäjä pystyy hyödyntämään tapahtumaa omassa toiminnassaan.”

Kelluvan lavan esiintyjät paljastetaan kevään mittaan. Yhden nimen Suomela suostuu kuitenkin kertomaan jo tässä vaiheessa.

”LauttaRokin tulee juontamaan yksi Suomen tämän hetken kovimmista juontajista: Sami Kuronen.”