Mistä tunnet sä ystävän? – Näin huittislaiset ystävykset vastaavat!

Ensi viikolla vietettävän ystävänpäivän kunniaksi Alueviesti kävi kysymässä huittislaisilta ystävyksiltä, millaisia ominaisuuksia hyvällä ystävällä on ja mistä tosiystävän tunnistaa.

Helinä Koivuranta ja Ilona Koivuranta:
”Hyvä ystävä kestää minua ja minä kestän sitä, vaikka olemme molemmat vähän ärsyttäviä. Hyvän ystävän naama voi ärsyttää joskus todalla paljonkin, mutta lopulta se on toissijainen asia. Tärkeimmät piirteet hyvässä ystävässä ovat luotettavuus ja samanlainen huumorintaju. Hyvä ystävä pysyy rinnalla myös vaikeina aikoina.”
Aleksi Kouhi, Lauri Laihonen, Grigory Ipatov ja Niklas Mattila:
”Ystäväporukassa voi olla joku aivan järkyttävä riitä ja täysi sota päällä, mutta viiden minuutin päästä koko homma on unohdettu ja ollaan taas kuin mitään ei olisi ollutkaan. Aika usein sanomista saattaa tulla vaikkapa automerkeistä. Hyvän ystävän kanssa asioista voidaan olla välillä todella eri mieltä, mutta lopulta sillä ei ole väliä. Isotkin riidat saadaan sovittua ja oikeasti unohdettua.”
Iina Viljanen ja Anna-Stiina Haavisto:
”Hyvän ystävän tuntomerkkejä ovat rehellisyys, luotettavuus ja se, että yhdessä on hauskaa. Me olemme tunteneet todella kauan, oikeastaan ihan pienestä asti ja ystävyys on kestänyt kaikki vuodet ja vaiheet. Meidän on helppo olla toistemme kanssa ja voimme kertoa toisillemme aivan kaikki asiat, se on todellista ystävyyttä.”
Jenny Halme ja Elin Quist:
”Hyvän ystävän tunnistaa siitä, että hänen kanssaan voi olla täysin oma itsensä. Myös se on tärkeää, että ystävään voi luottaa jokaisessa tilanteessa. Me löysimme toisemme vuosi sitten, kun Elin muutti tänne ja siitä asti olemme olleet hyviä ystäviä. Yhdessä on mukava vaikkapa chillata ja laittaa ruokaa. Elinissä parasta on hänen luotettavuutensa ja Jenny on erityisen kiva ystävä.”