Perheyritys Telilä-konserniin palkataan uusia osaajia

Projektipäälliköt Arto Halme ja Johannes Harjula sekä toimitusjohtaja Pekka Telilä (takana) suunnittelevat tulevia projekteja palaverihuoneessa.

 Vahvan ammattitaidon yritys – Telilä-konserni – on perheyhtiö, jonka kattavat palvelut, 60 vuoden kokemuksella hankittu tietotaito sekä asiakaslähtöiset periaatteet ovat nostaneet sen yhdeksi eteläisen Suomen halutuimmaksi sähkötaloksi.

Yhtiöllä on kunnioitettavan pitkä historia. Toiminta jatkuu samassa suvussa jo kolmannessa polvessa.

”Pappa perusti aikoinaan yrityksen, isäni jatkoi siitä – ja nyt olen minä vuorostani puikoissa”, toimitusjohtaja Pekka Telilä kertoo. Hänen johtamanaan yritys on kasvanut konserniksi yrityskauppojen myötä.

Työnjohtaja Jukka Mahnala työnsä ääressä.

Yritys on ostanut sastamalalaisen Sähköliike Matti Rantala Oy:n koko liiketoiminnan sekä Lohjalla Sähkö-Sinssi Oy:n ja Huittisissa toimivan Sähköliike E.J. Lehdon koko osakekannan.

”Olemme kasvaneet ja hakeneet erikoisosaamista. Johtamiskulttuurikin on muuttunut vuosien varrella, itse olen enemmän henkilöjohtaja.”

Telilä-konsernin yritykset työllistävät tällä hetkellä noin 100 henkilöä, joista sähköasentajia on noin 70. Työntekijöiden eläköityessä konsernissa on tulevaisuudessa tarvetta uusille työntekijöille.

Paitsi vahvasta osaamisesta alallaan on Telilä tullut tunnetuksi erityisellä tavalla työhyvinvointiin panostavana yrityksenä – talossa onkin hyvin vähän vaihtuvuutta.

Pekka Telilä, Johannes Harjula, Jukka Mahnala ja Arto Halme viihtyvät työssään.

Pekka Telilä uskoo hyvän työilmapiirin vaikuttavan henkilöstön sitoutumiseen – hyvinvoivat työntekijät ovat motivoituneita. Se näkyy myös asiakkaiden suuntaan.

”Henkilökunnasta pidetään hyvää huolta. Harrastamme työporukan kanssa yhdessä liikuntaa, lisäksi panostamme henkilökunnan terveyteen huolehtimalla laajan työterveyspalvelun lisäksi myös hammashoidosta – ja jokainen työntekijä on vakuutettu myös vapaa-ajallaan”, Telilä kertoo.

Työntekijöiden hyvinvointi, ammattitaito ja kouluttaminen luovat vankan pohjan yrityksen menestymiselle.

”Panostamme hyvään yhteishenkeen ja sen tuomaan voimaan työskentelemällä avoimessa ja kunnioittavassa ilmapiirissä”, linjaa toimitusjohtaja yrityksen arvoja.

Pekka Telilän mukaan yrittäjyyttä tuetaan Sastamalassa hyvin.

Pekka Telilä on asunut koko elämänsä – opiskeluaikoja lukuun ottamatta Sastamalassa.

”Olen tykännyt asua täällä. Yrittäjyyttä tuetaan mielestäni hyvin – koen positiivisena yhteistyön Sastamalan kaupungin kanssa.”

Toimitusjohtajan perhe viihtyy myös hyvin paikkakunnalla.

”Täällä on kaiken ikäisille hyviä harrastusmahdollisuuksia ja tarjolla on myös monipuolista ammatillista koulutusta.”

Johannes Harjula ja Arto Halme työkuvien parissa.

Yhdessä olemme Telilä!

Telilä-konsernin yritykset:

Telilän Sähkötyö Oy on monipuolinen sähköurakointiyritys, joka palvelee julkista ja teollista sektoria.

Pääpalveluihin kuuluu kokonaisvaltainen sähköurakointi, sähkökunnossapito, autonlatausinfrat sekä aurinkosähköjärjestelmät.

 Sähkö-Sinssi Oy on monipuolisten palvelujen sähköliike, jonka erikoisalaa ovat sähköurakointiin ja kunnossapitoon, turvajärjestelmiin sekä tele- ja antennijärjestelmiin liittyvät työt.

Sähköliike E.J. Lehto Oy on perinteinen huittislainen sähköliike. Lehto tunnetaan erityisesti teollisuuden ja maatalouden automaatiotöistä. Lisäksi Huittisissa on erittäin laaja sähkötarvike- sekä valaisinmyymälä.

Tulevaisuudessa etsimme joukkoomme

-sähköasentajia

-tarjouslaskijaa

-työnjohtajaa

-projektipäällikköä

Jätä avoin hakemus kotisivujemme kautta

telila.fi

Yhteystiedot:

Pekka Telilä

pekka.telila@telila.fi

Työhakemuksiin liittyvät yhteydenotot ja lisätiedot:

Maria Hartonen

maria.hartonen@telila.fi