Matalan kynnyksen estradi vaikkapa paikallisille bändeille: Vammalan torin esiintymislava valmis juhannukseksi

Vammalan torin esiintymislava rakenteilla.

Sastamalassa Vammalan torin esiintymislava valmistuu suunnitelmien mukaisesti juhannusviikolla. Se luovutetaan kaupungille keskiviikkona.

Puusta rakennetun esiintymislavan edustalla on portaittain nouseva katsomo. Se valmistui jo viime kesänä torin peruskorjauksen yhteydessä. Samassa yhteydessä tehtiin myös esiintymislavan perustustyöt.

Uusi esiintymislava elävöittää torikulttuuria. Se sopii erityisen hyvin pienimuotoisiin esityksiin.

”Tavoitteena on, että esiintymislava tarjoaa matalan kynnyksen estradin vaikkapa paikallisille bändeille tai esiintyjille”, kertoo kaupungin tekninen johtaja Kimmo Toukoniemi.

Valo- ja äänentoistolaitteistoa käytettävissä

Esiintymislavan perusvarustuksiin kuuluu esiintymistekniikkaa, kuten valo- ja äänentoistolaitteistoa. Niiden käyttö on maksutonta.

Kuluvana kesänä esiintymislavan varausta hallinnoi torivalvoja. Häneltä voi tiedustella vapaita aikoja ja kysyä lisätietoja esiintymislavan varustuksesta.

Suunnitelmissa on, että ensi kesälle varauskalenteri avataan jo alkuvuodesta. Näin kesän ohjelmarunko on tiedossa keväällä.

Esiintymislavan rakennuskustannukset ovat noin 100 000 euroa. Rakennusurakasta on vastannut Remontti ja Rakennus H. Koivuniemi.

Lue myös:

Vammalan torilla vessan ovi aukeaa 50 sentin soitolla (18.6.2024)