Ellivuori Resortin uusi omistaja laajentaa ja monipuolistaa toimintaa

Ellivuori Resort
Ellivuori Resort.

Sastamalassa Ellivuori Resortin ravintola- ja majoitusliiketoiminta siirtyy Lomallo Hotelsin omistukseen. Muutos tapahtuu 1. elokuuta.

Lomallo Hotels ottaa vastuulleen kiinteistökehittämisen ja käynnistää keskusvaraamon palvelut. Yhtiön tavoitteena on vahvistaa Ellivuoren asemaa houkuttelevana matkailukohteena sekä tarjota asiakkaille monipuolisia palveluita ja elämyksiä ympäri vuoden.

Uusien omistajien myötä toiminta laajenee ja monipuolistuu. Alueelle tuodaan uusia palveluita ja aktiviteetteja niin matkailijoille kuin paikallisillekin asukkaille.

”Olemme erittäin innoissamme mahdollisuudesta kehittää Ellivuoren alueen palveluita ja tarjota asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä. Tavoitteenamme on tehdä vierailusta entistäkin houkuttelevampi ja monipuolisempi kokemus”, sanoo Lomallo Hotelsin toimitusjohtaja Petri Makkonen.

Yhtiö käynnistää koko alueen keskusvaraamon. Tämä mahdollistaa asiakkaille helpon ja sujuvan tavan varata majoitus- ja ravintolapalveluja sekä aktiviteetteja yhdestä paikasta. Keskusvaraamo palvelee niin yksityisiä matkailijoita kuin yrityksiä ja ryhmiä.

Lomallo Hotels panostaa vahvasti tapahtumien ja aktiviteettien järjestämiseen. Tavoitteena on tarjota monipuolista ohjelmaa ja mahdollisuuksia nauttia niin luonnosta, liikunnasta kuin kulttuuristakin. Säännöllisesti aiotaan järjestää esimerkiksi konsertteja, festivaaleja, urheilutapahtumia ja työpajoja, jotka houkuttelevat vierailijoita ympäri vuoden.

Alueen tarjontaa yhtiö laajentaa kattavilla siivous- ja pesulapalveluilla. Näiden avulla varmistetaan, että majoitus- ja ravintolatilat pysyvät aina siisteinä ja mukavina. ”Täyden palvelun talona olemme loistava kumppani myös yksityisille Ellivuoren majoituskohteiden omistajille”, Petri Makkonen kertoo.

Lomallo Hotels kasvattaa hotelliketjua yksityisomisteisiin hotelleihin ympäri maata. Ellivuori Resort on Lomallo Hotelsin ensimmäinen kohde Suomessa.

Jätä kommentti