Seukku24-tapahtumassa musiikkia moneen makuun – ”Rockabillya, raakaa rockia ja vähän punkkia”

Jussi Erkkilä ja Sami Visto ovat tapahtuman puuhamiehiä.

Elokuun viimeisenä päivänä, lauantaina 31.8. Seukulla jytisee kunnon soundit.
Luvassa on nostalgiaa, sillä teemana on soittaa 70-80-luvun hittejä.

Seukku24-tapahtumaan voi tulla fiilistelemään omia nuoruusmuistojaan ja tapaamaan tuttuja, mutta paikalle toivotaan toki myös nykynuorisoa.

”Me ollaan oltu itse nuoria silloin kun tuota musiikkia on soitettu. Mahdollinen viivan alle jäänyt tuotto menee kokonaisuudessaan nuorten mielenterveystyön tukemiseen”, kertoo Jussi Erkkilä, yksi tapahtuman puuhamiehistä.

Tapahtumaa järjestetään vapaaehtoisvoimin – tunteja laskematta ja vaivoja säästelemättä.

”Olin pohtinut pitkään, että pitäisikö vielä joskus järjestää Seukulle bändejä, kuten ”ennen vanhaan”. Soitin Tero Noukalle, että mitä hän tuumaa ajatuksesta”, Erkkilä kertoo viitaten nuorisotyötä paikkakunnalla neljä vuosikymmentä tehneeseen Noukkaan.

”Tero sanoi, että idea on hyvä, ja vinkkasi minulle, että kysy Sami Vistoa mukaan. Sami oli kuulemma lähestynyt Teroa samoissa merkeissä”, Erkkilä selvittää. Ja niin hän otti yhteyttä Sami Vistoon.

”Ja siitä se suunnittelu sitten lähti liikkeelle.”

Miehet esittelevät vanhaa julistetta. On sitä ennenkin Seukulla ollut menoa ja meininkiä.

Työryhmä alkoi muotoutua. Jussi Erkkilän ja Sami Viston mukaan projektiin lähtivät Antti Korpela, Petri Rantanen, Kai Ylipekkala ja Olli Kärki.

”Tällä työryhmällä viime tammikuussa alettiin jakaa tehtäviä”, Erkkilä toteaa.

”Kaikki ovat säätäneet vähän kaikkea, ja homma on toiminut hyvin.”
Mukaan Seukulle ovat tervetulleita kaikki.

”Siellä ei ole mitään K-ikärajaa, ja tapahtuma on alkoholiton”, painottaa Sami Visto.
Musiikkikattaus on laaja.

”Rockabillyä, raakaa rockia, vähän punkkia”, Erkkilä linjaa.

”Konepaja on paikallisten alkuasukkaiden bändi vierainaan Marju Inkinen, Tumppi Kuoppala, Martti Karppi ja Pekka Salminen. Lisäksi Seukulla rokkaavat PAHAUNi, Yasmiinin Tuoksu, Konepaja, Red Hot feat Jussi Syren, Lazy Diamonds Plays Pink Floyd ja Sidi & Highway61”, Visto luettelee.

Lipunmyynti on parhaillaan vauhdissa.

Portilta lippuja ei enää myydä, vaan ne on ostettava ennakkoon. Lippujen hinnat on saatu pidettyä erittäin maltillisina.

”Vapaaehtoistyön lisäksi se johtuu siitä, että osa bändeistä on mukana talkoilla ja osa on tinkinyt keikkapalkkioistaan”, selvittävät Erkkilä ja Visto.

Seukku rokkaa elokuun viimeisenä lauantaina iltapäivästä klo 16 aina kello yhteen saakka yöllä. Nälkääkään ei yleisön tarvitse nähdä.
”Puffetista saa ostaa hiukopalaa.”

Jätä kommentti