Nuorta yrittäjyyttä juhlittiin Sastamalassa – Juhlassa palkittiin vuoden 4H-yrittäjä, nuori yrittäjä ja yrittäjyyskasvatusteko

 

Palkitut yhteiskuvassa. Päivi Lindfors (vasemmalla), Outi Jokela, Viljami Hoffren, Manu Kankaanniemi ja Taneli Hautala.

Sastamalassa juhlittiin nuoria yrittäjiä ja yrittäjyyttä Valtakunnallisen Yrittäjän päivän aattona keskiviikkona. Yrittäjän päivän nuoret sankarit -juhlassa palkittiin vuoden 4H-yrittäjä, nuori yrittäjä ja yrittäjyyskasvatusteko.

Juhlan järjesti Yrittäjyyskasvatusfoorumi, jossa on mukana elinkeinoelämän, yrittäjäjärjestöjen ja oppilaitosten edustajia, ja sen työtä koordinoi kaupunki.

4H-yrittäjänä palkittiin Viljami Hoffren. Hänen 4H-yrityksellään on menossa kolmas toimintavuosi. Hoffren on istuttanut taimia, leikannut ruohoa, tehnyt metsän ennakkoraivausta ja taimikonhoitoa.

Perusteluissa todettiin, että hän on kehittänyt 4H-yritystään mallikkaasti, ja toiminta on ollut kannattavaa kaikkina toimintavuosina.

”Tuloksenteko on ollut hienoa, sillä Viljami on ollut 4H-yrityksensä lisäksi kesätöissä myös muualla”, totesi Sastamalan kaupungin yritysasiantuntija Mikko Rauva. Hänen mukaansa Hoffrenin 4H-yritystoiminta on hieno esimerkki siitä, miten 4H-yrittäjyyden kautta siirrytään työelämään.

Vuoden nuoren yrittäjän palkinnot ojennettiin Taneli Hautalalle ja Manu Kankaanniemelle. Heidän yrityksensä Tyrvää Marketing Agency tarjoaa sosiaalisen median markkinointipalveluja, esimerkiksi maksullista mainontaa ja esittelyvideoita yrityksille, jotka kokevat tarpeelliseksi kehittää markkinointiaan.

Palkintoperusteluissa todettiin, että Hautala ja Kankaanniemi hyödyntävät taidokkaasti sosiaalisen median osaamistaan asiakkaidensa näkyvyyden tehostamiseksi.

”Nämä nuoret yrittäjät ovat vaativien lukio-opintojensa ohessa perehtyneet toimialansa vaatimuksiin poikkeuksellisen määrätietoisesti ja suunnitelmallisesti”, Rauva kiitteli.

Vuoden yrittäjyyskasvatusteko-palkinnon saivat Sastamalan 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Outi Jokela ja Kiikoisten ja Lavian 4H-yhdistysten toiminnanjohtaja Päivi Lindfors.

Palkintoperusteluissa kiiteltiin heidän pitkäaikaista työtään Sastamalan yrittäjyyskasvatusfoorumissa, samoin 4H-yrittäjyyden edistämistä Sastamalassa.

 

Jätä kommentti