Kokoomus julkisti ensimmäiset kuntavaaliehdokkaat Sastamalassa: listalla 11 nimeä

Entinen nuorisovaltuutettu Veeti Pyhältö on yksi kokoomuksen uusista kuntavaaliehdokkaista. Kuva: Alueviestin arkisto.

Sastamalan Kokoomus on nimennyt ensi kevään kuntavaaleihin ensimmäiset ehdokkaat. Tässä vaiheessa listalla on yksitoista nimeä.

Uusia ehdokkaita ovat Vammalasta yrittäjä, KTK Mika Stenfors ja varusmies Veeti Pyhältö sekä Mouhijärveltä YTM, EMBA Jarmo Sunnari.

Stenfors on ollut kaupunginvaltuutettuna Huittisissa. Sunnari on toiminut aikaisemmin Kokoomuksen europarlamentaarikko Ari Vatasen avustajana ja Sastamalaan muutettuaan ollut Vihreän Sastamalan puheenjohtajana.

Aiemmin ehdolla olleista ovat ehdokassopimuksen allekirjoittaneet Vammalassa asuvat KM, rehtori Jari Andersson, myyntikoordinaattori Leena Finska, isännöitsijä Kari Kaaja, eläkkeellä oleva vakuutusjohtaja Jari Kortelahti, yrittäjä Monika Rehakka ja työministeri Arto Satonen. Ehdokkaista KTM, yrittäjä Päivi Pelttari on Keikyästä ja yritysasiantuntija Mikko Rauva Mouhijärveltä.

”Mukana on jo tässä vaiheessa nimiä kattavasti eri puolilta laajaa kaupunkia”, iloitsee vaalipäällikkö Leena Palomäki  mediatiedotteessa.

Kuntavaalien kanssa samaan aikaan käydään aluevaalit. ”Kokoomuksen listalla tulee niissä olemaan kaksi-kolme sastamalalaista ehdokasta. Listan kokoamisesta vastaa Pirkanmaan Kokoomuksen piirihallitus”, avaa Leena Palomäki.

Sastamalassa Kokoomus ja RKP olivat viime kuntavaaleissa vaaliliitossa sekä muodostivat yhteisen valtuustoryhmän. Vaaliliittoa on päätetty jatkaa.

Kuntavaalien ehdokkaat nimeää kunnallisjärjestön hallitus.

Kunta- ja aluevaalien ennakkoäänestys on 2.-8. huhtikuuta ja vaalipäivä sunnuntai 13. huhtikuuta.

Jätä kommentti