Venskin peliura ei jatku Vammalassa

VaLePassa 14 vuotta pelannut keskitorjuja Eduard Venski ei jatka joukkueessa ensi kaudella. Seura ilmoitti päätöksestään Venskille perjantaina. Vielä torstaina mies itse puhkui intoa ja kertoi Alueviestille haluavansa jatkaa pitkää uraansa Sastamalassa.

Vaikka pelit pukkipaidassa päättyvätkin, ei tällä viikolla 39 vuotta täyttänyt valkovenäläinen ripusta tossuja naulaan, vaan aikoo etsiä pelipaikkaa toisaalta.

VaLePa-uran päättymisestä huolimatta Eduard Venskillä on syytä riemuun. Hänen vaimonsa Alesia on raskaana. ”Vauvan laskettu aika on lokakuussa. Toivomme, että vauva syntyy Suomessa.”

Alesia kiittää Valepa Fan Clubin facebook-sivulla kaikkia ”kaikesta”.

 

  • Nimetön

    Sen kun näkis, että seura olis jotain oppinut. Pelaajasopimukset tehdään aina liian myöhään ja joukkue täytetään rupusakilla ja liian kapealla ”aineistolla”, ei löydy yhtään hyvää vaihtopelaajaa, jos joku loukkaantuu tai on muuten sairaana. Ei Venski nyt mikään niin huono pelaaja ollut, että noin täytyy toimia. Kyllä vähän meni maku noista valepan touhuista…

  • Nimetön

    Mites Eetua on huonosti kohdeltu? Sopimus loppu ja uutta seura ei halua tehdä. Viime vuonna näillä palstoilla naurettiin kun Eetun ikäisiä pelaajia otetaan joukkueeseen…..

  • Nimetön

    Nyt on syytä hävetä Valepan johdon! Sairain juttu mitä voidaan tehdä miehelle joka on tuonu Vammalan lentopallolle niin paljon… Kyllä loppu nyt pelien katselu.

  • Muutos on mahdollisuus

    Sopimus pelaajia vain kaksi…valmentaja kuvio myös edelleen auki..

    Vain Antti Esko on ilmoittanut peliuransa lopetuksesta.

    Sivulan ja Mikko Eskon lisäksi tarvitaan siis toinen passari…toinen hakkuri… 2 yleispelaajaa…2 keskitorjujaa ja libero…ja muutama pelaaja vielä varalle

    Aika näyttää jatkuuko Krastinsin aika…

    Yleisön kannalta ainakin Olli-Pekka Ohansivun ja Sakari Mäkisen tulevat joukkueet herättävät mielenkiintoa..

    Rahalla kootut Tiikerit ja Hurrikaani vahvistunevat entisestään tai joutuvat nekin miettimään talouttaan.Kokkolassa myös kaivattaisiin joukkueeseen enemmän oman kylän poikia.

    Jos lipputuloilla on merkitystä Ojansivun ja Mäkisen tulo toisi Vexve areenalla 300-400 katsojaa lisää ja myös sponsorienkin kiinnostus lisääntyisi.

  • Paljas uneksija.

    Pannaas kentälle pelkkiä Tyrvään poikia ja kattotaan mitä tapahtuu…

  • Nimetön

    Niin pitää muistaa se, että Valepa on huippu-urheiluseura ja tietysti se tietysti aiheuttaa suuria tunteita. Ja se, että Jarmo Nieminen panostaa lajiin on hatunnostoinen arvoinen asia ja muut jne. Kysymys on jatkuvuudesta, mikään ei jatku ikuisesti. Pulinat pois ja katse eteenpäin!

  • Nimetön

    Valmentajan tyyli peluuttaa on opittu muualla eli Krastins ja poika äkkiä Tyrväältä pois!
    Heidän touhut on nähty!

  • Nimetön

    Pitäisi ymmärtää että jos aiotaan voittaa pitää joka osastolle löytyä kelvollinen vaihtopelaaja. Nyt ei löytynyt millekään tontille. Ja korhosen liberopelaamisella ei voiteta vaikka häntä kuinka ylistetään. Painoa pitäisi saada pois. Ei palloilijalla voi tuommoisia tahkojalkoja olla.

  • Yks vaa

    Valepa on perseestä. Toivottavasti eivät pärjää enää koskaan.

  • Veduard Enski

    Kaikki täällä kuolevassa kylässa on perseestä. Onneksi voi muuttaa pois.

  • Nimetön

    jo on kipeetä porukkaa…onks tää joku pniemi chat? sm hopee e o häpee,hyvä valepa!

  • nii

    Mitä törkeää tuossa on? Urheilussa tehdään sopimuksia ja kun se päättyy, niin voidaan neuvotella uudesta. Nyt uutta ei saatu neuvoteltua, koska NÄYTÖT EI ENÄÄ RIITÄ.

  • Nimetön

    KAIKESSA urheilussa pelataan vai mielikuvilla ja rahalla. Mielikuva omasta suosikkijoukkueesta luodaan ja pidetään yllä. Lopun ratkaiseekin raha.

  • Tavoitteet korkealla

    Myös Salon Viesti taipui hopealle…siellä Kaisa Jokinen ilmoitti lopettavansa peliuran..

    Väsyttikö eurosarjat myös Valepan vai pettikö kuntopohja…

    Joka tapauksessa tämä oli tämän joukkueen maksimi jopa ylikin…

    Kunnari saa sopimuksen halutessaan.

    Paljon riippuu siitä millaisia miehiä on vapaana..

    Kouki, Kaislasalo,Oivaset …joku lupaava uusi passari…
    ja ovatko he halukkaita tulemaan Sastamalaan…

  • Ruletti pyörii

    Tommi Tiilikainen Tiikereistä lähtee Saksaan..viekö Olli-Pekan mukanaan..
    Olisiko Venskillä käyttöä Saksassa…

    Sprechen Sie Deutsch….

  • Venskin fanittaja

    Tosi törkymäistä Venskiä kohtaan, VaLePassa saisi miettiä vaihtoja jossakin muualla esim. johtoportaassa. ”Oman kylän” pojille pitää olla tilaa joukkueessa. Ei pelkkää ostoporukkaa viitsi käydä katsomassa. Muussa toiminnassa sanotaan, että tarina on tärkeä, miksei sitten tässä? No säästyypä ensi kaudella aikaa ja rahaa muuhun, se onkin tämän törkymäisen tempauksen ainoa hyvä puoli. Venski takaisin!

  • Ilmoitathan sitten Eetu missä

    pelaat niin tullaan kattomaan…mielellään Uralin tällä puolella

Kommentointi ei ole käytössä.