Autotalo Pelttari avaa esittelypisteen Sastamalaan

Kuvassa Autotalo Pelttarin toimitusjohtaja Jukka Pelttari. Kuva: Alueviestin arkisto.

Autotalo Pelttari avaa esittelypisteen Vammalaan. Pop up-piste toimii yhteistyössä A-Osat Sastamalan kanssa, ja sijoittuu heidän tiloihinsa osoitteeseen Itsenäisyydentie 5.

”Autoliikkeet keskittyvät yhä harvemmille paikkakunnille. Haluamme parantaa palveluamme ja tulla lähemmäs asiakkaita tällä uudella konseptilla”, kertoo Autotalo Pelttarin myyntipäällikkö Henry Santaoja.

Pop up-pisteessä esitellään joka torstai uutuusmalleja Autotalo Pelttarin laajasta valikoimasta. Santaoja kertoo esiteltävien merkkien vaihtuvan viikoittain yrityksen edustamien Peugeotin, Toyotan, Hyundain, Citroenin, Suzukin, Isuzun, Fiatin ja Jeepin kesken.

”Torstaina 31. tammikuuta aloitamme Peugeot 508- ja 3008-mallien esittelyllä ja koeajoilla.”

Lapsille on avajaisissa pikkuautojen vaihtopiste, jossa vanha leikkiauto vaihdetaan uuteen tällä kertaa ilman välirahaa.

Autotalo Pelttari on 60-vuotias perheyritys, jonka taival on alkanut autokorjaamotoiminnalla Keikyässä 1958. Uusien autojen myynti alkoi 1965 ja Huittisten liike avattiin 1990. Autotalo Pelttarilla on liikkeet myös Porissa ja Raisiossa.

Yritys työllistää 70 henkeä ja sen liikevaihto on 40 miljoonaa euroa. Myyntiennusteen mukaan Autotalo Pelttari myy kuluvana vuonna 1 700 uutta ja 2 500 käytettyä autoa.

  • Vammalalla olisi potentiaalia profiloitua

    autokaupunki tämä on joskus ollutkin…

    Loistavaa että tilat täyttyvät

  • Nimetön

    kuka nyt tommotten ranskan lahjan suamen autokorjaamoille mukamas ostas

    • Nimetön

      Työssä käyvä ja siitä kohtuullista palkkaa saava, tavallinen sastamalalainen ostaisi. Ikävä kyllä sellaisia maksukykyisiä on aina vaan vähemmän. Muut ostavat tai lainaavat kaverin loppunajetun vikapommin, joka todella onkin lahja varaosajobbareille ja korjaamoille. Mutta saathan sinä haaveilla uudesta autosta.

  • Nimetön

    Ymmärrän sen että päivittäistavaroita(leipää,maitoa)ei lähdetä hakemaan joka päivä Huittisista mutta jos ei jaksa autokaupoille ajaa kolmeakymmentä kilometriä niin pitää tyytyä Levorantaan….

    • Nimetön

      Kannattaisi tutustua markkinoinnin perusteisiin, niin tämäkin asia selviäisi pikaisesti.

      • Nimetön

        16:58, onko sinulla kenties Vietnamin, Thaimaan tai Venäjän tehtailla kasaan rypistelty Voorti, vai mistä olet saanut huonot kokemuksesi? Pökötit tehdään valtaosin Ranskassa, mutta kaikki kuitenkin Euroopassa.

  • Nimetön

    18.14. Parhaat ranskikset saa kioskilta ja viä mausteet samaan hintaan!

  • Nimetön

    Ranskassa osataan tehdä punaviiniä ja patonkia. Että ei ne ihan tyhmiä ole.

Kommentointi ei ole käytössä.