Brewerokkia ylistettiin yleisössä – “Upea fiilis, kun kotona on joutunut pysymään pitkään”

Vihreähattuiset Veera Vallin ja Janette Naski juhlivat Brewerokissa kaksi päivää isolla kaveriporukalla. Koko seurue hehkutti tapahtuman hyvää tunnelmaa.

Huittisissa järjestettiin viime viikonloppuna kaikkien aikojen ensimmäinen Brewerokki. Brewer´s pubin yrittäjien ideoima tapahtuma toi ravintolan pihamaalla olleelle lavalle niin Jukka Pojan kuin Movetronin.

Juuri ennen lauantain pääesiintyjä Movetronin keikkaa yleisössä vallitsi juhlatunnelma.

”Ihan Movetronin takia tultiin. Se on vaan yksinkertaisesti kaikkein kovin”, kokemäkeläinen Janette Naski hehkutti.
Isossa seurueessa liikkeellä ollut Naski osallistui Brewerokkiin molempina iltoina.

”Myös perjantaina oli hyvä meno, mutta kyllä tämä lauantai on ehdottomasti pääpäivä”, hän jutteli.

”Silloin lähdetään, kun Huittisissa jotain järjestetään. Pitkän tauon jälkeen tuntuu upealta olla liikkeellä, kun musiikki soi ja kaikilla on hauska tunnelma”, Veera Vallin iloitsi Naskin vierellä.

Vallitseva koronatilanne ei festarikansassa juurikaan näkynyt. Ulkopaikkakuntalaiset Maria ja Paula eivät kuitenkaan juuri koronan vuoksi halunneet sukunimiään lehteen.

”Täällä on niin väljää, että turvavälit on helppo pitää ja pysyä siinä seurassa, jonka kanssa muutenkin liikkuu. Varmasti riski saada korona on täällä huomattavasti pienempi kuin Tammerfesteillä. Siitä huolimatta tuntuu siltä, että ihmiset eivät katso osallistumista hyvällä”, he tietävät.

Maria ja Paula osallistuivat aiemmin Huittisissa järjestetyille Saparofestareille. Kaksikon mukaan Brewerokki paikkaakin hyvin juuri Saparoiden jättämää aukkoa.

”Ihan mahtavaa, että tällaista jaksetaan järjestää ja hienoa, että näin hyviä esiintyjiä saadaan myös Huittisiin.”

Huittislaiset Eemil Hossa, Matias Kulmala ja Ida Limnell totesivat, että silloin pitää ehdottomasti lähteä juhlimaan, kun kotipaikkakunnalla jotain järjestetään.

Artistikattaus saa kiitosta myös huittislaisilta Ida Limnelliltä, Matias Kulmalalta ja Eemil Hossalta.

”Vaikea olisi keksiä parempia. Jotain joka lähtöön”, Kulmala summaa.

”Minun mielestäni täällä on yksi kova molempina iltoina ja muut ovat sitten vähän täytettä. Tärkeintä kuitenkin on tunnelma”, Limnell sanoo.

Hilpeissä tunnelmissa oleva kolmikko antaa pelkästään positiivista palautetta järjestelyistä.

”Turvavälit on hoidettu hienosti, eikä pelota, että täällä altistuisi koronalle”, Hossa sanoo.

”On upea fiilis olla pitkästä aikaa oikeilla festareilla, kun kotona on joutunut pysymään niin pitkään”, Limnell hehkuttaa.

Iloisessa festivaalikansassa koitettiin pitää kiinni turvaväleistä.
Lauantain pääesiintyjä Movetron iloitsi, että Huittisten keikka toteutui. Päivi Lepistö ja Jukka Tanttari kertoivat, että noin puolet kesän keikoista on jouduttu perumaan. ”Kyllä tässä alkaa olla tilanteeseen aika väsynyt. Lavalla harmitus ei kuitenkaan näy, sillä siitä tulee aina mieletön vapadentunne, kun pääsee yleisön eteen vetämään”, Lepistö totesi.

Jätä kommentti