Artikkelit, Poimintojatoimitus

“Klassikot kestävät aikaa eivätkä mene koskaan pois muodista” – Niemen Tehtailta yhteistyömallisto suositun perhebloggaajan kanssa

“Klassikot kestävät aikaa eivätkä mene koskaan pois muodista” – Niemen Tehtailta yhteistyömallisto suositun perhebloggaajan kanssa

Karoliina Pentikäiselle kerrossänky on hyvin tuttu ja rakas omasta lapsuudesta, sillä hän nukkui siinä siskonsa kanssa.

Niemen Tehtaat ja vaikuttaja Karoliina Pentikäinen julkaisevat uuden, rajoitetun ajan saatavilla olevan yhteistyömalliston. Syreenin ja mustikkamaidon sävyistä inspiraation saanut mallisto koostuu Klassikko-kerrossängyistä. Mallisto on myynnissä 10. toukokuuta alkaen.

Niemen Tehtaille ominaista on, että yritys ja sen tuotteet pystyvät muuntautumaan ajan vaatimusten mukaan. Vuonna 1898 perustettu huonekalutehdas julkaisee nyt yrityksen historian ensimmäisen yhteistyömalliston Suomen suosituimman perhebloggaajan kanssa.

Klassikko x Karoliina Pentikäinen -yhteistyömalliston myötä yritys palaa juurilleen. Mallisto koostuu kerrossängyistä, jotka ovat olleet huonekaluvalmistajan tuotannossa 1960-luvulta lähtien. Alkuun sänkyjä valmistettiin punaisen ja sinisen väreissä.

“Klassikko-sänky on nimensä veroinen, sillä sen muotokieli on pysynyt muuttumattomana kaikki nämä vuodet. Sängyn valtteja ovat siro ulkonäkö ja keveys. Nyt lanseeraamme harmoniset, murretun sävyiset värit monille tutuista kerrossängyistä”, markkinointipäällikkö Laura Tyni-Järvelä kertoo.

Savuun taittava sininen ja syreenin sävyinen liila valikoitiin yhdessä Karoliina Pentikäisen, sisustusarkkitehti Petra-Miisa Juusenahon ja Niemen Tehtaiden kanssa.

“Mielestäni värisävyt ovat erittäin onnistuneet, sillä kyseessä ovat unisex-värit. Omien kaksostyttöjeni huoneeseen valikoitui savunsininen kerrossänky”, vaikuttaja ja perhepainotteinen lifestyle-bloggaaja Pentikäinen sanoo.

Tuttu ja rakas kerrossänky

Pentikäinen palkittiin Suomen parhaiden vaikuttajien ja vaikuttaja-ammattilaisten The Blog Awards Finland -kilpailussa vuoden parhaaksi perhebloggaajaksi muutama vuosi sitten.

Pentikäiselle kerrossänky on hyvin tuttu ja rakas omasta lapsuudesta, sillä hän nukkui siinä siskonsa kanssa. Nostalgisuus, sängyn klassinen muotokieli ja siro koko olivat vaikuttavia tekijöitä yhteistyömalliston syntymisessä.

Pentikäisen perheen pieni, mutta kompaktin kokoinen lastenhuone saneli mitat sängyn koolle. Kapea, kevyt Klassikko vastasi kaikkiin toiveisiin.

“Jotkut muoti-ilmiöt kulkevat viiden vuoden sykleissä. Mutta klassikot, on se sitten huonekalu, sisustus tai arkkitehtuuri, ne kestävät aikaa eivätkä mene koskaan pois muodista.”

Klassikko-kerrossänky on yksi vanhimmista, yhä tuotannossa olevista Niemen Tehtaiden huonekaluista. Klassikko-sarja on viime vuosina laajentunut ja saanut lisää perheenjäseniä. Nykyisin valikoimista löytyy myös Klassikko-pinnatuoleja ja -ruokapöytiä.

“Yhteistyömallistoja on tulossa pian lisää ja niissä nostamme esiin kiinnostavia, suomalaisia suunnittelijoita”, markkinointipäällikkö Tyni-Järvelä vinkkaa.

Karoliina Pentikäinen

  • Vaikuttaja ja perhepainotteinen lifestyle-bloggaaja.
  • Palkittiin Suomen parhaiden vaikuttajien ja vaikuttaja-ammattilaisten The Blog Awards Finland -kilpailussa vuoden parhaaksi perhebloggaajaksi vuonna 2016.
  • Kirjoittaa suosittua Kolmistaan-blogia Anna-lehteen.
  • Sidoste-sukkatehtaan markkinointipäällikkö.
  • Perheessä aviomies Atte, 12-vuotias tytär sekä 2,5-vuotiaat kaksostytöt.
  • Asuu perheineen Tampereella.
  • avatar Omituinen höpöttäjä

    Voi luoja. Miten inhosinkaan noita sänkyjä. Jäi kyllä elinikäiset traumat. Muilla alakoulussa oli jo oikeat sänkyt ja meillä “pikkulasten” kerrossängyt, jotka muistuttavat häkkisänkyjä. Se oli tietysti aikaa jolloin joku sukulainen oli “mottisella” töissä ja saatiin sekundaa halvalla.

Jätä kommentti

css.php