VaLePan keskipelaajaosastolle täydennystä Ruotsista – ”Joukkueessa jälleen vahva keskarikolmikko”, sanoo päävalmentaja

Jakob Ekman.

VaLePa on tehnyt sopimuksen 20-vuotiaan ruotsalaisen keskipelaajan Jakob Ekmanin kanssa. Vasta 16-vuotiaana lentopallon aloittanut Ekman pelasi viime kauden Ruotsin pääsarjajoukkue Falkenberg VBK:ssa. Kauden jälkeen Ekman valittiin vuoden tulokkaaksi ja hän nousi myös miesten maajoukkueeseen. Ruotsalainen on peräti 210-senttinen vahva pelaaja, seura kertoo tiedotteessaan.

VaLePan päävalmentaja Janne Kangaskokon mielestä Ekman tuo hienon lisän joukkueeseen.

”Jakob on mielenkiintoinen pelaaja. Hän on erittäin pitkä, mutta omaa hyviä tekniikoita hyökkäyksessä ja torjunnassa. Hän on ehdottomasti yksi tulevaisuuden nimiä Ruotsissa. Siirtyminen VaLePan kovaan ja ammattimaisempaan harjoitteluun on askel, jonka Jakob mielestäni juuri tarvitsee. Joukkueessa on jälleen vahva keskarikolmikko, joista jokainen on vahva tuki joukkueelle.”

Ekman saapuu Sastamalaan ensi viikolla ja odottaa innolla pääsyä VaLePan liigajoukkueen harjoituksiin.

”Vahvuuteni pelissä on hyökkäys ja aloitussyötöt. Haluan kehittää torjuntapeliäni sekä nopeuttaa hyökkäystäni. Toivon, että ensi kaudesta tulee kehittävä ehkä haastavakin, mutta myös hauska. Toivon, että kehityn pelaajana ja voin auttaa joukkuetta menestymään”, mies toteaa seuran toimittamassa tiedotteessa.